Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez már párkapcsolatnak számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már párkapcsolatnak számít vagy még nem?

Figyelt kérdés

Kézenfogva sétálgattunk az erdőben, meg voltak puszik és csókolózás is.

Viszont nem mondtuk ki, hogy járunk vagy ilyesmi.

Annyit mondtam neki, hogy "I like you." amikor ölelkeztünk. Ami lehet akár sima baráti szeretet is, de több is, ahogy érti.

(Ő külföldi meleg srác én magyar vagyok)

2021. márc. 28. 10:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még nem kapcsolat, csak az ismerkedési fázis legeleje. Honnan származik vagy milyen nyelven beszéltek?
2021. márc. 28. 15:58
 12/14 anonim ***** válasza:
96%
Majd az első szex után! Készültök már rá?
2021. márc. 28. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
12-es: Az első szextől sem lesznek egy pár. 😂
2021. márc. 28. 20:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb módja, ha megbeszéled vele a dolgokat, hogy hova tart ez a kapcsolat. Ahogy más is írta előttem, ez még nem kapcsolat, de még exkluzív dolognak se hangzik. Beszélj vele, tisztázd a helyzetet és megfoghatóbb választ kapsz mint amit bármelyik válaszoló adna.
2021. márc. 29. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!