Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarok az első hetekben szexet egy friss párkapcsolatban az nagyon konzervatívnak számít?
Figyelt kérdés
Azt szeretném, ha előbb jobban megismernénk egymást lelkileg. Ki milyen, mik a hobbijaink, céljaink stb.
Annak ellnére, hogy fizikailag is tetszünk egymásnak.
2021. jan. 11. 20:12
1/14 anonim válasza:
Ezzel szerintem , egyáltalán nincsen semmi baj , teljesen rendben van !
2/14 anonim válasza:
Egy kapcsolatban nem a szex a fontos. Tehát te csinálod jól.
4/14 anonim válasza:
Nem a világ vége, de ma már nem ez a megszokott.
7/14 anonim válasza:
Ha első héten akarnál szexet, kiábrándító lenne számomra.
F
8/14 anonim válasza:
Szerintem ez normális, nekem tetszik, ha valaki így gondolkozik erről.
9/14 anonim válasza:
Sajnos nem ez vált a normálissá, pedig ennek kellene.
Különbséget kellene tudni tenni szeyrandi és a sima randi között. Eltérő a cél.
10/14 anonim válasza:
Többször is elolvastam a kérdést, mert nem hittem a szememnek.
De jól értettem, jól olvastam....
Ha hordanék kalapot, most megemelném Előtted, mert ismeretlen is tisztellek ezért a hozzáállásért.
De jó lenne, ha találhatnék én is - mint éppen szingli - , egy ilyen értelmes embert ismerkedésre...
Sok sikert Nektek az ismerkedésben !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!