Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok között mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok között mennyire gyakori, hogy extrém férfiasnak, szexinek látják, és beindulnak az öltönyre, nyakkendőre, karórára?

Figyelt kérdés
Én nagyon.

2021. márc. 27. 00:36
A kérdező szavazást indított:
gyakori, én is
nem gyakori, de én igen
nem jellemző, én sem
34 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%

Ugyan bi vagyok, de minden ilyesmi pont taszít. Olyan egyen kinézetet kölcsönöz, elveszik az igazi énje az illetőnek benne.

Meg amúgy is a fiatalos stílus, ötlözködés, kinézet jön be. Az öltöny/nyakkendő meg ezek a "üzleti tárgyalásra karórák" mindenkin öregítenek valemennyit :)

2021. márc. 27. 01:51
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Akinek jól áll, azon szexi, de erős túlzás azt mondani egy öltönyös pasira hogy extrém férfias.
2021. márc. 27. 03:05
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Én is nagyon imádom
2021. márc. 27. 07:48
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Aktív vagyok de nekem is szexi.:)
2021. márc. 27. 10:42
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nagyon bejön, de elég ritka, fétis szintén meg szinte nincs is magyar.
2021. márc. 27. 22:17
 6/11 sandrisbp ***** válasza:
78%
nekem inkább egy festékes vagy olajos melós nadrág vagy overáll és bakancs jön be egy helyes pasin.... ha már fétis. Vagy egy terepmintás katonai gyakorló ruha... rendőri egyenruha is bejönne, de olyanhoz még nem volt szerencsém.
2021. jún. 28. 18:59
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Hmm... engem nagyon beindít az ing nyakkendő, volt hogy páromat is megkértem😄 és akkorát mentem, de kellemetlen őt basztatni ezzel.... viszont szivesen kipróbálnám egy másik hozzám hasonlóval😝 a menatplayes videók nagyon bejönnek mikor magára húzza a másik csávót a szoros nyakkendőjével🤤 de izgi a munkás kantáros naci is vagy a rendőr egyenruha is😛😛
2021. aug. 16. 08:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom. Isteni ingben, nyakkendőben szexelni.
2021. okt. 14. 21:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hmm😛 8/8
2021. okt. 23. 07:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem passzív bi-ként nagyon bejön. 3 részes öltönyből csak a nadrág kerül le, cipő vissza, ing, nyakkendő, mellény és zakó marad.
2022. aug. 6. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!