Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen extrém dolgot próbált ki vagy szeretne ki próbálni?
6/6 adnám..:3:D:D
Sok érdekességet kirpóbáltam már, alapjáraton szeretek új fétiseket kipróbálni, pl egy gumival összekötni a heréimet a partnerem heréivel, és így meztelen túrázni, hogy ha messzeb kerülnénk 2-3 méternél, akkor azt szépen fokozatosan éreznénk....:D
Ebből kiindulva, nem meglepő, hogy a pénisz/here bondage is bejön, a pisis játékokat nyeléren kívül kell szerintem élvezni, azaz izlelni, masztizni bepisilni ilyesmik..:))
Bejön az erotikus nudizás is, vagy egy kicsi exhib szituáció.. a sár/iszap fürdőzés sem rossz erotikus jelleggel..:P
A meztelenül fürdés tóban folyóban sem rossz, főleg társaságban..:P
(továbbá van hogy lopok barát/ismerős boxereiből 1-1 példányt(tisztát), és arra verem ki../zsákmány..:P)
Extrémebb ezek közül talán mikor haverral a velencei tavon béreltünk egy vizibicót és kellő pia társaságában kiljebb eveztünk, és ott pucér fürdőzés közben a vizibicó madzagját a farkamköré és a heréim alá kötöztem, és így a farkammal húztam el a járművet úszás közben..:3 izgi volt..:D:D:D:P
(remélem elég extrém..:D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!