Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem bírom elviselni ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom elviselni ?

Figyelt kérdés
Meleg vagyok de bárcsak ne születtem volna ilyennek akárhányszor valaki megtudja máris "Fúúj te meleg vagy" meg "úúú ez nagyon gáz" meg ilyenek elegem van belőle segítetek?
2021. márc. 22. 11:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
69%
Ráadásul nagyjából semmit nem tudnak a témában, a melegségből ki lehet gyógyulni, mert ez egy betegség, de azért így osztják az észt
2021. márc. 22. 12:50
 22/32 anonim ***** válasza:
10%
akkor a melegek meg miért hisztiznek folyton? attól nem lesz jobb a helyzetük, a jogokat nem lehet folyamatos hisztivel kikönyörögni, adót is kell fizetnie mindenkinek mégsem hallok olyat, hogy minek kell meg ilyenek, ez van elkell fogadni
2021. márc. 22. 12:51
 23/32 anonim ***** válasza:
95%
Heteroként magasról teszek rá, hogy ki, mit szeret. Ettől függetlenül lehet jó vagy rossz ember. Árt -e másnak vagy nem, esetleg használ. Ezen múlik. S ennyi.
2021. márc. 22. 14:28
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező azt írod van barátod

Van hol laknod

Te minek foglalkozól a negatív emberekkel, 💩le őket.

Ha nem meleg lennél akkor is szálka lennél a szemükben,

2021. márc. 22. 14:55
 25/32 anonim ***** válasza:
4%
jobbulást, gyógyulni nem fogsz, de talán pozitívabban állsz egyszer a betegségedhez és mások hozzád
2021. márc. 22. 15:56
 26/32 anonim ***** válasza:
95%
Nem itt kell kiélni a gyűlöletet
2021. márc. 22. 16:06
 27/32 anonim ***** válasza:
3%
Jobbulast! Esetleg probalkozz egy pszichiaternel, hatha van erre valamilyen terapia.
2021. márc. 22. 16:07
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
ha ezt reagálták rád a barátaid örülj neki hogy otthagytak, nem voltak igazi barátok
2021. márc. 22. 18:09
 29/32 anonim ***** válasza:
85%
Inkább a szingliséget nem bírom, az utcán beszólók meg prolik és ennyi.
2021. márc. 22. 21:42
 30/32 anonim ***** válasza:
95%

Aki szerint itt a GyK-n a melegség gyógyítható az belegondol egyáltalán, hogy mit ír?

Mikor diagnosztizáltak bárkinél is ilyen betegséget? Akkor ha valaki pl hat ujjal születik az is betegnek minősül?

Nagy gondok vannak itt az emberek fejében, mondjuk a melegeknél is sajnos. Volt, hogy megkaptam a homofób jelzőt mert kijelentettem, hogy nem tetszik egy férfin a szoknya. Dehát nem is nekem kell, hogy tetszedjen, hanem annak aki hordja, vagy annak akinek felveszi. El kell fogadni kérdező, hogy az embereknek nem tetszik minden és tudom, hogy ez nehéz mert most azt hiszed, hogy mindenki utál a melegséged miatt. De ez vagy te. Nem számít ki mit mond, bele kell törődnöd és élvezni az életet. Te leszel a bölcsebb, az utálkozók előbb utóbb meg besavanyodnak. Hidd el, ők bánják majd.

A családod is biztosan megérti majd csak idő kell nekik. Minden szülőnek van egy jövőképe a gyerekéről. Kitartást !

24/L

2021. márc. 22. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!