Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem bírom elviselni ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom elviselni ?

Figyelt kérdés
Meleg vagyok de bárcsak ne születtem volna ilyennek akárhányszor valaki megtudja máris "Fúúj te meleg vagy" meg "úúú ez nagyon gáz" meg ilyenek elegem van belőle segítetek?
2021. márc. 22. 11:36
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
84%
sajnos nem gyógyítható a melegség, nem tudunk segíteni
2021. márc. 22. 11:36
 2/32 A kérdező kommentje:
Nem tudok normálisan boldogan élni mert mindenki leszólja a szüleim meg nem állnak velem szóba se :(
2021. márc. 22. 11:38
 3/32 A kérdező kommentje:
Mármint a szüleim nem állnak velem szóba
2021. márc. 22. 11:38
 4/32 anonim ***** válasza:
93%
Én ugyanez leszbikusként :(( ha befejezem a sulit, elköltözöm külföldre, mert itt nem bírom már.
2021. márc. 22. 11:42
 5/32 anonim ***** válasza:
62%

Nem hinném hogy ezzel lenne a gon, még mindíg nem fogadtad el magad.

Azért érzed hogy így vélekednek róllad, mert te is így érzel magad iránt.

Ezt viszont már kezelni kéne, segítséget kérned amit itt nem hiszem hogy megkapsz.

2021. márc. 22. 11:42
 6/32 anonim ***** válasza:
89%
Én sem birom. Úgy érzem, ez miatt sosem lehetek majd boldog és sikeres, mert "fuuj, rossz b.zi"nak születtem.. :(
2021. márc. 22. 11:46
 7/32 anonim ***** válasza:
90%

Na igen, és erre mondják hogy nem kell a pride.

Salynos vannak szülők akik enyire primitívek, és társadalom.

Öngyilkosságba kergetnek, mint lehet téged is.

Merre élsz Magyarországon?

2021. márc. 22. 11:48
 8/32 A kérdező kommentje:
Én elfogadom magam de amikor a 2 legjobb barátomnak elmondtam, hogy meleg vagyok akkor azt is mondtam hogy nem fogok rájuk nyomulni erre valami olyasmit mondtak hogy büdös b*zi és amikor a szüleimnek mondtam el akkor anya elkezdett sírni és azt kérdezte hol rontottak el apa meg teljesen ki volt akadva már elköltöztem onnan de a szüleim szóba se állnak velem a tesóm volt az egyetlen aki elfogadta neki is nagy köszönet de én ezt nem tudom elviselni az egész életem egy katasztrófa de legalább van párom és vele boldog lehetek
2021. márc. 22. 11:51
 9/32 anonim ***** válasza:
96%
Sajnálom fogadd el magad az a lényeg azért születtél ilyennek , mert így vagy jó:) a sok csíralemez meg aki nem fogad el nem normális
2021. márc. 22. 11:58
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem mégsem fogadod el magad teljesen. Akkor nem akarnád megváltoztatni magad mások véleménye miatt. Pont ez az elfogadás lényege

Ezzel (sajnos, nem sajnos) tényleg nem tudsz mit kezdeni, nem "válthatsz"

2021. márc. 22. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!