Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz erre partnert találni?
Világ életemben hetero voltam, de most szeretném ha valaki finoman megdugná a fenekem és bele élvezne. Másra nem vágyok (se csókra, se orálra, max annyira hogy én is megdughassam)
Nehéz ilyen vágyra partnert találni?
29F
A kulcs a "finoman" szóban van, ha valami miatt nehéz lesz akkor leginkább amiatt.
Rengetegen keresgélnek különböző megkötésekkel, ezektől a tiéd sem tér el különösen.
Szóval szerintem csak kitartás kérdése.
(A kizárólag a kérdező szexualitását firtató válaszokat nem igazán értem, a kérdéshez semmi köze, hogy milyen beállítottságúnak vallja magát.)
#6 Pest megye keleti részében
#5 köszönöm a zárójeles megjegyzésed, én sem értem...
A többiek pedig ha már a szavakon lovagolnak, tanuljanak meg szöveget értelmezni:
"Világ életemben hetero VOLTAM..."
Múlt idő! Senki nem mondta, hogy most is annak gondolom magam! Tudom, hogy ez már biszexualitás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!