Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek fel kell készülni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek fel kell készülni arra hogy nagyon nehéz lesz újra komoly partnert találni?

Figyelt kérdés
Nemrég ért véget egy viszonylag hosszú(4éves)kapcsolatom és azt tapasztalom hogy nagyon nehéz....olvasni meg azt olvasom hogy szinte lehetetlen társra lelni.Ráadásul 40+osan még nehezebb biztos.

2020. szept. 10. 13:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Üdv a klubban! Sajnos nagyon úgy tűnik ez ma már a lehetetlen kategória.

Negyvenes pasi, hét év után.... Inkább maradok magányos, mert ami körünkben folyik, inkább kimaradok mostmár belőle.

2020. szept. 10. 14:02
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Sok sok munka... Sajna nehéz de hajrá. Időt és energiát tegyél bele.
2020. szept. 10. 14:20
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Én 35 vagyok, de már most sem keresek... Szóval igen, ha szeretnél, akkor nem lesz egyszerű.
2020. szept. 10. 14:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi pár év és jönnek a szexrobotok 😃
2020. szept. 10. 14:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Sok-sok munka, meg idő, meg mérhetetlen szerencse. Akkor talán...

Szexrobot meg majd, ha lesznek viszonozható érzelmei is. Addig meg inkább magamnak. Persze ha olyan lesz, mint a kétszáz éves ember c. filmben. ;)

2020. szept. 10. 15:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Szexrobotok már most vannak.nulla érzelem ...csak szex.ilyen van most is.de sajnos én olyan "igénytelen"vagyok hogy szeretem az érzelmeket megélni,szeretkezni szeretek nem szexelni.!!!!!!
2020. szept. 10. 15:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

40 éves voltam, mikor ujra kezdtem keresgélni.

Bevallom őszintén nem válogattam és húztam a szám szélét, elmentem vagy 30randira pár hónapon belül, választottam belőlük és őt kezdem el fűzni 2éve együtt, most is ezt tenném

Ha valaki Othon ül és randizni se mer akkor biztos nem talál senkit én mindig azt kérdeztem te tökéletesnek érzed magad?

Aki igent mondott már mentem is tovább. Tökéletes ember nincs, főképp egy kapcsolatban.

2020. szept. 11. 16:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, csakhogy manapság nem jön el randira senki sem. A harmadik levél után (ami már csodaszámba megy!) töröl és ennyi. Szóval szerintem manapság már ez a lehetetlen kategória lett!

Nem az igényeim magasak, bárkivel szívesen találkozom, hiszen lehet belőle barátság, vagy neki van olyan ismerőse, aki majd bejön, vagy csak eldumáltunk egy jót. (persze volt ez még pár éve....)

2020. szept. 11. 17:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a 8-ashoz.

Ha az utóbbi időt nézem 5 randit beszéltem le, és csak 1 ember jelent meg.

Hiába akarsz randizni,kimozdulni. A melegek nagy része otthonülő vagy kamus.

Ha elmész egy olyan helyre ahol például szexrandi van, mászkálnak fel-alá és keresik a tökéletesebbnél tökéletesebbet, majd mikor már alig van választék, vagy bárki is megteszi, vagy inkább hazamegy üres zacsival.

Ez a mai világ.

2020. szept. 12. 15:43
 10/12 anonim ***** válasza:
NEm szabad feladnunk:)30,f
2021. dec. 28. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!