Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz alkalmi partnert is találni?
Kedves Kérdező !
Szerintem függ,hogy milyen oldalon keresgélsz.
Sokan megijednek talán,hogy élesben kéne egy "igazi" emberrel találkozni,akit személyesen nem is ismer. Talán ez, talán más. Sokan csak unatkoznak vagy szórakoznak.
Nekem egyszer volt eddig ( Én mentem el a másik félhez, korrekt volt minden) pedig mindig elleneztem az alkalmit ) aztán mégis.Bár "nagy " dolgok nem voltak,mert nekem előtte nem volt senki sem. 24 f
Nekem mindig is könnyű volt, csak azóta rájöttem hogy alkalmi dolgokkal nem nagyon megyek sokra xd
19/f
Igazad van.Azért kérem el a számát,az email címét.Így is van,hogy
várhatom hiába.A legfőbb ok,begyulladnak.A nagy száj eltűnik.Gyávák,
elbújnak egy niknév mögé.Ott ő a szuper.Mindenben benne van.Azután
kiveri.Nem ír többet.Keress partnert a start aprón.Ott tényleg szexet
akarnak.Nem csak beszélni róla.Vagy tudok ajánlani egy normális szex
partner keresőt.Kis türelemmel,jó fotóval,lesz bőven eredmény.Lent a link.
[link] Nekem sok összejött.
Alkalminál is kérek arcképet. Bocs de a tested az arcoddal a teljes. Vagy te fej nélkül alkalmizol?
Simán lehet alkalmizni. Sőt, konkrétan csak azt lehet, párt találni nem. :/
Én nem kérek arcképet és nem is küldök, felsőtest és farok (aktívé) az ami szerintem elvárható alkalminál.
Ha az rendben van nagyon rondának kell lennie valakinek arcra, hogy ott helyben visszamondjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!