Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Képes lenne a popsitok,egymás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes lenne a popsitok,egymás után több adag hímivarsejtet befogadni?Magyarul ,kibírnátok ha töbször belétek élvezne,több férfi?

Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 18:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Gangbangben a Magnumban többen raktunk meg egy passz srácot. Afféle cumdump-ként kezeltük. Mondjuk azért abból a szempontból is izgató volt, hogy más gcijétől jó csúszós és tág. ;)
2021. márc. 16. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hárman elveztek egymás után belém.F
2021. márc. 17. 00:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen exemmel 3 menetet nyomtunk le egyhuzamban.
2021. márc. 17. 06:24
 14/17 BB_ ***** válasza:
78%
De jó! Most mér ezt is tudjuk. Köszönjük az értelmes kérdést. :DD
2021. márc. 17. 11:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy partnerrel azért ez kihívás, addig bent tartani amíg a másik 3-4 adag is megérkezik. :)

Azt viszont szeretem ha bennem élvez el és még sokáig bennem pihen és élvezi a spermáját a fenekemben. Passzív oldalról nem igazán érzed, hogy mennyi sperma van benned, egy kicsit érzed közvetlenül a jelenlétét, de ez amúgy fantasztikus érzés.

A kérdésre válaszolva egy focicsapatnyi spermát is magadba pumpálhatsz kb, mert van hely odabent, a kérdés ennek az egésznek csak a logisztikája :D :D

2021. márc. 17. 12:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Passzív vagyok. A passzív létnek megvan az az előnye az aktívokkal szemben, hogy egymás után akár több menetet is bírsz, illetve tudsz élvezni. ;)
2021. márc. 18. 22:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a több alkalom simán abszolválható, ha mindenki hamar spriccel.

Ha alapesetben mondjuk 20percig dugatom magam egyhuzamban egy valakivel és bírom, logikus a felvetés, hogy ha sorbaállnak az aktívok akik már nagyon spriccelnének és fejenként 1-2perc alatt elmennek, akkor 10-20 adagot is belém nyomtatnak.

Szerintem még könnyebb is, mert egy farokkal ellentétben itt percenként forró váltásban jön a természetes síkosító... :P

febr. 10. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!