Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lenne a popsitok,egymás után több adag hímivarsejtet befogadni?Magyarul ,kibírnátok ha töbször belétek élvezne,több férfi?
Egy partnerrel azért ez kihívás, addig bent tartani amíg a másik 3-4 adag is megérkezik. :)
Azt viszont szeretem ha bennem élvez el és még sokáig bennem pihen és élvezi a spermáját a fenekemben. Passzív oldalról nem igazán érzed, hogy mennyi sperma van benned, egy kicsit érzed közvetlenül a jelenlétét, de ez amúgy fantasztikus érzés.
A kérdésre válaszolva egy focicsapatnyi spermát is magadba pumpálhatsz kb, mert van hely odabent, a kérdés ennek az egésznek csak a logisztikája :D :D
Szerintem a több alkalom simán abszolválható, ha mindenki hamar spriccel.
Ha alapesetben mondjuk 20percig dugatom magam egyhuzamban egy valakivel és bírom, logikus a felvetés, hogy ha sorbaállnak az aktívok akik már nagyon spriccelnének és fejenként 1-2perc alatt elmennek, akkor 10-20 adagot is belém nyomtatnak.
Szerintem még könnyebb is, mert egy farokkal ellentétben itt percenként forró váltásban jön a természetes síkosító... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!