Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi prostik miért léteznek? (férfi-férfi)
Én aktív biszex vagyok, de ha ritkán, évente egyszer-kétszer fiúval kívánok szexelni, akkor felmegyek valamelyik partnerkeresőre és nem viccelek, egy este rám írnak tucatnyian, megnézik 50-en a profilom (akikre ráírhatok) és még én válogatok az oldalon a helyes srácok közül. A női prostik létezését megértem, mert hiába vagyok jóképű, de még így is nőkkel ismerkedni, szexet összehozni 100x nehezebb, mint férfivel, ott aztán tényleg oda kell tennie magát az embernek végig, hogy létrejöjjön a dolog.
De férfiként férfival annyira könnyű. Kis túlzással mondom, de ha képet cserélünk és tetszünk egymásnak, utána már csak a találkozó helyét és idejét kell megbeszélni. Akkor milyen férfi vesz igénybe férfi prostit?
26/F
Egyrészt nővel azért tűnik nehezebbnek, mert több férfi ír rá, nagyobb eséllyel rostál ki.
Ugyanakkor te is válogatsz a jelentkezőkből, pont mint egy nő. Te sem fekszel le minden jelentkezővel. Az 50-ből 48 emberrel nem fekszel le. Tehát az ő szempontjukból nem könnyű ezek szerint.
A nő is azért nem találkozik veled, mert nem tetszel neki valamiért. Aki minden nőt levesz a lábáról, az is kérdezhetné, hogy minek vannak női prostik, amikor olyan könnyű csajozni?
Szóval gondolkodj, mielőtt kérdezel. Azért van férfi prosti, mert van rá igény.
Plusz nem is mindenki biszex, aki ritkán akar férfival lenni.
Ez komolyan inkább tűnik troll kérdésnek.
Vannak akik nem jóképűek.
De a töbség nős aki férfi prosti hoz megy. Így talán érthető.
Na, azért ezt a "húdekönnyent" majd írd le azoknak a melegeknek is, akik tizen éve itt sírnak, hogy még mindig senkit nem tudtak összehozni egy találkozóig se.
Ezzel azt akarom mondani, hogy fiúk között se mindenki olyan "húdelaza" típus, hogy akkor 6aszik, amikor eszébe jut... vagy hogy akkor 6asszák, amikor a másiknak eszébe jut. Akármilyen random szembejövővel. Ez azért egy kicsit talán így erős általánosítás. Kétség kívül van egy ilyen réteg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!