Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is lett már szerelmes a masszőrébe?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 09:33
1/10 anonim válasza:
Végre már valami új debil kérdés..... :)
2/10 anonim válasza:
Nem, de akihez most járok jól néz ki, és örülnék ha nem csak masszázs lenne,hanem szex is, de heteró.
3/10 anonim válasza:
Én más szőrébe vagyok szerelmes. :)
5/10 anonim válasza:
Az én masszöröm hajlik rá, majd legközelebb kiderül, hogy aker-e ö is szexelni, mert én övele igen. Már nagyon felkurblizta az idegeimet a szövegével.
6/10 A kérdező kommentje:
Lehet debil kérdés, de mi összejöttünk.
2021. febr. 25. 17:21
7/10 anonim válasza:
Van egy csaj vele összejönnék mint állat.
8/10 anonim válasza:
Szegény csaj, szintén homoszexuális?! :)
10/10 anonim válasza:
Szerelem nem, de mindig leszopom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!