Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a Rudasban lehet ismerkedni férfinapokon?
A harminc az még oké nekem.
Van más fürdő is kötényes ahol tudnék ismerkedni?
Hallod te neked semmi önbecsülésed nincs? Továbbá muszáj lejáratni a melegeket ezzel a fajta kulturálatlan viselkedéseddel?
Dugni akarsz, rendben. De ne egy bárki által látogatható fürdőben nyomulj már ember. Vannak alkalmazások, illetve meleg bárok, továbbá 2 meleg szauna is külön erre. Kapjál már az agyadhoz, mert az ilyen viselkedés elég erősen hozzájárul a melegek rossz megítéléséhez te nyomorék.
#14, akkor miért válaszolsz?
mint írtam, nem szexelni akarok nyílt színen hanem ismerkedni. Szövegértés tanfolyamot végezz el, kérlek!
Szerintem is inkább meleg szaunát válassz.
Sok meleg és biszex is van, sőt külföldiek is.
Ott ha beszélgetést kezdeményezel, nem ütközöl homofób emberbe, ezt a rudasról már nem lehet elmondani.
Ott még a biztonságiak is homofóbók, de még a vendégek is, mert ha látják, hogy közeledsz más pasik felé, szolnak a biztonságiaknak, és kirepítenek.
Persze a hetero párok azok dugnak szinte nyiltan, azzal nincs semmi gond.
Férfinapokat meg pláne jobban ellenörzik.
Ha megér neked annyit, hogy befizeted a nem olcsó belépőt és mindenki szeme láttása kidobnak, akkor menj.
Magnum sauna, illetve a Sauna69, amelyek budapesti viszonylatban meleg szaunának számítanak. Egyébként a szomszédos Ausztriában, Bécsben is van egy csomó meleg szauna, bár.
Rudas fürdőben állítólag nem csak a medencék területét de még a zuhanyzókat is nézik a biztonságiak. Elég szar érzés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!