Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a Rudasban lehet ismerkedni férfinapokon?
Figyelt kérdés
Nem a nyílt színi szex érdekel csak ismerkedés. Vannak más gyógyfürdőkben is férfinapok?2021. márc. 14. 19:11
1/20 A kérdező kommentje:
Persze újranyitás után! amúgy fiatalok járnak ilyen helyekre?
2021. márc. 14. 19:18
2/20 anonim válasza:
én úgy hallottam,hogy inkább az idősebbek
3/20 A kérdező kommentje:
Uh, én 25F vagyok
2021. márc. 14. 20:34
4/20 anonim válasza:
Nem tudom, de hallottam hogy volt valamilyen botrány, hogy férfiak a folyosón és egyéb publikus helyen szexeltek benne.
(Online cikkben olvastam)
5/20 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a biztiőrök erre nagyon allergiásak.
Fel-alá mászkálnak és figyelik, ki hogy néz egymásra.
Olyan, mint egy börtön az egész, mintsem wellness.
6/20 anonim válasza:
Azt én is olvastam, hogs jobban figyelik mi történik odabent..
Majd nyáron talán kinyit...
7/20 anonim válasza:
Ha 25 évesen odamész, akkor össze fognak veszni rajtad az öregebb 50- 60 körüli tapasztalt kandúrok.
Ők nagyon szeretik a fiatalokat.
Pár éve mikor ott voltam, egy 65 körüli kandúr, egy 20 körüli srácot úgy nyalt-falt, mintha vattacukor lenne.
8/20 anonim válasza:
Már nem. Ebből már nem egy probléma volt.
9/20 anonim válasza:
Biztos a huszonévesek nagy örömmel veszik a trotykos vénségek nyomulását.
10/20 A kérdező kommentje:
Járnak oda korombeliek is?
2021. márc. 15. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!