Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha randizok valakivel és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randizok valakivel és megkérdi, hogy másokkal is randizok-e, letagadhatom, ugye?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy ebből lesz bármi is.

Szóval nem akarok megint heteket bukni, hogy amíg rá várok addig másokkal nem kezdem el.

Kell lelkiismeret furdalásom legyen emiatt?

2021. márc. 9. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
MIért kellene törölni a válaszát? Semmi rosszat nem írt, sőt konkrétan amit én is, hogy ha valaki több vasat tart a tűzben akkor valójában egyikkel sem akar elköteleződni.
2021. márc. 10. 11:05
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

11:

Az akarat valljuk be nagyon kevés.

Mi kell ahhoz, hogy megtaláld az igazit?

- Korban megfeleljen

- külsőre megfeleljen

- Belsőre megfeleljen

- Legyen kölcsönös a vonzalom egymás felé

- Legyen a meghatározott maximum távolságon belül

- Ha aktív vagy, akkor legyen passzív az illető

- És ami a legfontosabb: Neki is komoly szándékai legyenek

- Párkapcsolatot keressen

- És akkor még ott a többi dolog amit elvár egy kapcsolattól, jussatok kompromissumokra.

Lehet, hogy valamit kifelejtettem, de kb ennyi.

Az emberiség kb 10 %-a LMBTQ ember, ezekből ha kivonod a leszbikusokat, a transzokat, az eszexeket, az Interszexeket és a többit, akkor a melegek még ennél is kevesebben vannak. Akkor még vondd le a többit, aminek meg kell feleljen.

Mennyi az esélye, hogy társat találsz? Szinte egyenlő a nullával.

2021. márc. 10. 11:26
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
12#, kifelejtetted a kamusokat, akik legalább 90%-ot tesznek ki. :(
2021. márc. 10. 11:28
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Oké, de miért nem lehet odafigyelni egy emberre? Pár nap beszélgetés, személyes találkozás, és eldől a folytatás. Bocs de nem lennék senkinek sem a sorban a 6. opció...
2021. márc. 10. 11:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem hazudok senkinek,

Igaz én az első randinál tudom hogy lesz e belőlle folytatás vagy nem.

2021. márc. 10. 13:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én általában tartok pár nap gyűjtést, ahol ráirok szimpatikus profilokra, vagy várom hogy írjanak. Ha összejött 5-6 szimpatikus, kezdődik az ismerkedés fázis amely 4-5 napot tart. Aki/akik az ötödik napon is megvan azzal valószínűleg van annyi közös téma, hogy összehozok egy találkozót.
2021. márc. 10. 19:34
 17/17 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Nem kell letagadni. Elmondod még ismerkedsz és ennyi. Ha nem tetszik neki igy járt 😄Volt olyan pl.akinek elmondtam az elején hogy volt baromi sok alkalmi kalandom és megszakitotta velem a kapcsolatot....
2021. márc. 11. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!