Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágytok egy olyan haverra, aki néha megengedné, hogy simogassátok a fenekét (nadrágon vagy boxeren keresztül)?
Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 14:07
12/18 anonim válasza:
Én igen, de előlről is szívesen simogatnám.. ( nadrágon / boxeren keresztül )
13/18 anonim válasza:
Nem vágyom rá. Ha haver, akkor haverként támogatom, nem pedig a seggét piszkálom. Előbb ölelném meg, minthogy elb*sszak egy haverságot ilyen cselekedetekkel. Ez persze csak az én véleményem.
14/18 anonim válasza:
Hogyne! Ceruzák nem érdekelnek, fenekek annál inkább. Ráadásul a meztelenség se különösebben izgat, csak a formák, lényeg, hogy tapadós legyen az a ruha. És jó kerek az a popsi.
16/18 anonim válasza:
Én igen.
De ki is verném neki. Vagy le cumiznám.
Barátság extrákkal.
Miskolcon szeretnék egy ilyet.
18/18 anonim válasza:
Volt egy meleg jó barátom az állandóan simogatni akarta a fenekem farmeron keresztűl, tetszett neki hogy farmer nadrág alatt sose hordok boxert, mindig mondta hogy izgatja tudat hogy farmer alatt közvetlenül a csupasz fenekem van, lenne a farmerom helyébe amikor le ülök a farmerba a fenekemmel, néha meg engedtem neki meg fogja, szerintem átlagos a fenekem formálya de ő azt mondta jó formás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!