Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Nyugat-Európába költözött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Nyugat-Európába költözött magyarok is annyira homofóbok mint az otthoniak?

Figyelt kérdés
Kint élő meleg vagyok, nem tudom viszont, hogy az itt megismert magyar ismerősök előtt vállaljam-e, hogy meleg vagyok.

2021. febr. 28. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%

és azzal mi a baj, ha valaki homofób?

nem lehet mindent jó szemmel nézni

amúgy meg kérdező, szerinted a homik miért jönnek mindig külföldel, hogy ott mennyivel jobb a helyzet, én úgy vagyok vele, ha ennyire bejön nekik külföldön az elfogadás az emberek részéről, akkor lehet költözni, itt sose fognak előrébb jutni, jobb lenne nekünk is meg nekik is ha mennének inkább

2021. febr. 28. 18:56
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Valszeg tényleg jobb lenne nekik, de az hülyeség, hogy semmi sem változik. Az egyre fiatalabb generációk már jóval elfogadóbbak, és nem tekintenek az LMBTQ-emberekre furcsaságként. Egyre többen merik felvállalni magukat. Ez egy nemzetközi tendencia.

2021. febr. 28. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Én Angliába szoktam járni nyáron idénymunkára egy mezőgazdasági céghez, ami cégnél az állandó dolgozók fele is kint élő magyar (gépkezelők, szerelők, stb). Vegyesen 30-60 év közötti férfiak. Igen, semmiben nem különben az itthoni átlagembereknél, melósoknál ilyen tekintetben.
2021. febr. 28. 20:25
 14/15 anonim ***** válasza:
92%

Én ezért is írtam, hogy magyar külföldön nem magyarral fog barátkozni. A magyar társadalom primitív és korlátolt. :) Sajnos ez van. Az egyszerű fizikai munkások meg végképp parasztok. Persze nyilván van mindig mindkét oldalon kivétel, szóval ezt nem megbántásképp írom.

Én mindig is tudtam, hogy egyetemet akarok végezni. Azért is, mert egyes szakokon a homiság, más nemzetiség nem téma. Kevesebb a diszkrimináció. Ez főleg a természettudományos szakokat érinti. Persze itt is mindig van kivétel, viszont saját tapasztalatból írom, hogy minél többször látnak és ismernek meg homikat, vagy más nemzetiségű embereket, annál inkább kiveszik a tudatukból ez az "utálat, kirekesztés", amit a társadalom és a környezet beléjük nevelt.

2021. márc. 1. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ. Aki proli és úgy vándorol ki, az sajnos magával hozzá a korlátolt, csőlátású, suttyó viselkedését és olyan lesz kint is. Na az ilyenek előtt inkább meg sem szólalok magyarul.
2021. aug. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!