Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzánk költözött a pasim tesója, aki bejön. Szerintetek?
Nem értem.
Miért lenne ciki, ha nyitott kapcsolatban vagytok?
Azt a "szabály" fogadtátok el, hogy nem ciki, ha mással is kikezdetek. Ergó kikezdhetsz mással. Akár tesója, akár nem, a nyitott kapcsolat erről szól, hogy fék, elköteleződés és gát nélkül, ahogy tetszik.
Az más kérdés, hogyha beletartozik a megegyezésetekbe az is, hogy ez a kifele kacsintgatás előbb kerüljön megvitatásra és utána lehet. (bár ilyenkor már "nem igazán nyitott kapcsolat", mivel ha a megbeszélés során arra jut a másik, hogy inkább nem... te meg mégis akarod... akkor meg vagy kötve, az meg már nem jellemző egy kötöttség nélküli nyitott kapcsolatra)
Beszéld meg vele, és kész, aztán rájössz hogy "ciki-e" vagy sem.
Továbbra is ellentétes. De értem a problémádat. De ellentétes, mivel ha le van beszélve, akkor nincs miért cikinek lennie.
Ha kikezd a tesóddal, nem szólhatsz bele, mert ez a megegyezés.
De akár hozhattok olyan kikötést is, oké, hogy nyitott, de azért legyen egy határ, rokonnal nem. Vagy kiegészítés, hogy "rokonnal is" lehet. De mint mondtam, az, hogy nyitott egy kapcsolat, az az előző említetteket lefedi, azaz nem szólhat bele a partnert, hogy ki mit tesz a másik, akár rokonnal, akár nem. Ezért van a nyitott kapcsolat, hogy ne legyen cikiség, kötöttség, elköteleződéssel bíbelődés, önfegyelem stb hanem szabadosan lehessen kiélni amit akarnak a felek.
Bár ilyen szempontból a nyitott kapcsolat is egy paradoxon kifejezés, mivel hogy lehet egy kapocsról, összeköttetésről beszélni, amibe szabadon ki be járhat más is.
A lényeg, hogy beszéljétek meg.
Ne ugorj azért rá, csak mert bemagyarázod, hogy mindenkiben hajlam van, akiben szeretnéd hogy hajlam legyen...
Mindenféle ügyeskedés nélkül nyíltan jelezgesd kettőjük előtt, hogy "ti aztán milyen jó pasik vagytok mindketten", ebből veszik a lapot, hogy a testvér is bejön neked. De még sincs hátsó kavarás, se rosszul sikerült letámadás.
Családban marad!
Kapcsolatoknak van valami értelme az anyagiakon kívül?
Tényleg érdekel!
"Szerintem van benne hajlam. "
Ha bi vagy meleg az sem feltétlen biztos, hogy te is bejössz neki.
Ha meg a pasid tesója és odaköltözött azért csak feltűnik neki, hogy ti együtt vagytok, ergo, hogy melegek vagytok, ha akarna akkor már kezdeményezett volna, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!