Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti szexelnétek Fideszessel?
Nekem is taszító és ez egyfajta haragot vált ki belőlem. Ha pedig nagyon kanos vagyok, a harag csak táplálja a kanosságomat. És van az a szint ahol fontosabb az hogy szexeljek mint az hogy beszélgessek és a fejére olvassam az illetőnek, hogy micsoda ellentmondás az amit csinál.
Tehát igen, van olyan szituáció ahl szexelnék Fideszessel, főleg ha nagyon jól néz ki, de alapjáraton hamarabb leállnék vele vitatkozni és blokkolna magától. :D
Konkrétan van olyan fideszes politikus amúgy aki bejön, de közben irritál, mert Fideszes. De ha rám írna Grindren, hogy a szomszédban van és ugorjak, akkor nem nagyon gondolkodnék a dolgon.
#15 hát én még szép fideszest nagyon nem lattam, a politikusaik szeme is egyik a múltba, másik a jövőbe néz 😂
Egyetlen híresebb ember aki szép is az a Kopasz oszt. Kar érte hogy valszeg náci eszmékkel szimpatizál
és azzal mi a baj, ha valaki homofób?
valaki a normális emberi lét értékeit tartja szeme előtt, az persze, hogy rossz szemmel néz rátok
#17 semmi, le vagytok szarva jó magosról, sok vizet amúgy se zavartok.
De ez most egy olyan kérdés ami a fideszes meleg homofóbokról szól, szóval te miert is szennyezed itt a levegőt megint?
Egyébként ti nem tudom hol éltek, de a való életben a 18-30-as korosztályban az emberek 95%-ánál nem merül fel ismerkedéskor a politika egyáltalán. Tehát nem tudod meg valakiről sokszor még egy kapcsolatban sem hosszú hónapokig, hogy melyik párttal szimpatizál.
28/F, meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!