Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek ti szexelnétek Fidesze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DominikX kérdése:

Melegek ti szexelnétek Fideszessel?

Figyelt kérdés
Számomra nagyon taszító, hogy egy olyan kormányt támogatnak, ami nyíltan homofób, és folyamatosan azon ügyködik, hogy a melegek jogait csorbítva legyenek. Ti hogy vagytok ezzel?

2021. febr. 24. 18:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
54 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%
Az összeset s.ggbe egy méteres csatornával...
2021. febr. 24. 18:37
 2/30 anonim ***** válasza:
74%
Én meg szájba qrnám mindet egy szenes lapáttal
2021. febr. 24. 18:40
 3/30 anonim ***** válasza:
85%
Egy jó hosszú gumibot kell a fenekükbe.
2021. febr. 24. 19:06
 4/30 anonim ***** válasza:
20%
komolyan a homiknál ez megy? meleg létetekre politizáltok, hát ez marha jó, mint az öregek komolyan, a helyetekben nem válogatnék, segítek, nem csak a fideszesek homofóbok, hanem több mint a fél társadalom
2021. febr. 24. 19:08
 5/30 anonim ***** válasza:
13%
ja meg annyi, hogy inkább lássatok bele, hogy az emberek miért egy ilyen kormányt támogatnak, és ne a hülyeségetekkel foglalkozzatok, ha nem tetszik lehet menni külföldre
2021. febr. 24. 19:11
 6/30 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagyok meleg....

De mi ez a duma ötös válaszoló, hogy "meleg létetekre politizáltok?"

Húzz már tényleg anyádba.... Egy meleg miért ne politizálhatna????

2021. febr. 24. 19:27
 7/30 anonim ***** válasza:
85%

“ ja meg annyi, hogy inkább lássatok bele, hogy az emberek miért egy ilyen kormányt támogatnak”

Egyértelmű. A zemberek (mármint a széles alsó tömegek, akik körében a kúrmány népszerű), azok finoman szólva alulkvalifikáltak. Kicsi a rálátásuk a globális gazdasági, társadalmi, történelmi léptékű folyamatokra és összefüggésekre. A pártállam dominanciája pedig a hagyományos médiumok terén (tévé, újság, plakátok), ahonnan e széles alsó rétegek úgynevezett tájékozódnak, tovább szűkíti a rálátásukat a valóságra. Pavlovi reflexszel idomulnak már a háromszavas vezényletekre. “Állítsuk meg Brüsszelt” “Nem vagyunk gyarmat” “soros migráns kerítés” “gyúrcsánytakarogy” “Olcsóbb a rezsi” és a többi. Közben pedig elképesztő cinizmussal, nyíltan dézsmálják az államkasszát a férgek a befizetett adókból.

Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom hogy egy értelmes és tanult ember számára rokonszenves legyen a téeszelnök döbrögi és a sleppje. Eleve nem az értelmiség a célcsoport, mivel a szavazatot darabszámra mérik, és hát többen vannak sajnos az aljanépek, azokat kell stimulálni, tenyészteni és megtartani a tájékozatlanságban és sötétségben amit a kék plakátok árnyéka vet.

2021. febr. 24. 19:57
 8/30 anonim ***** válasza:
15%
Vannak olyan melegek, akiknek más téma sokkal fontosabb és meghatározóbb a politikai vélemény kialakításában, mint az, hogy most hol lehet az a szivárványos zászló, meg hol nem. A világnak és az országnak millió nagyobb problémája van a provokatív vergődésnél, mondom ezt melegként.Nem ártana, ha az emberek a személyes magánéletük problémáinál kicsit távolabbra is látnának, amikor egy ország sorsát kell eldönteni (Nem vagyok fideszes, meg ellenzéki sem. Csak próbálok józanon gondolkozni, és úgy kialakítani objektív véleményt mindenről.)
2021. febr. 24. 20:07
 9/30 A kérdező kommentje:

#9 jah engem se zavarna, ha nem lebegtethetném a zászlót, ha a fizetések a helyükön lennének, de az unió utolsó előtti helyét foglaljuk el a minimálbér összegénél, és diplomás emberek kapnak minimált nem csak a “tanulatlanok”.

Szóval miről is beszélsz?

2021. febr. 24. 20:25
 10/30 anonim ***** válasza:
18%
Mondtam egy szóval is azt, hogy most milyen jó? XDXD Csak annyit mondtam, hogy szerintem nem helyén való, ha valaki kizárólag arra a szempontra helyezi a politikai véleményét, hogy lehet-e nekünk házasodni, meg hogy hol loboghat az a zászló.
2021. febr. 24. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!