Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki meleg lett, tudja valami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki meleg lett, tudja valami viszonylag konkrétabb dologhoz kötni, vagy csak csak úgy jött a ráeszmélés? (Ha nem gond, csak normális válaszokat várnék, köszönöm!)

Figyelt kérdés

2021. febr. 17. 12:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Én úgy vettem észre, hogy a sorozatokban a férfiakat néztem meg, és ha csókolóztak, akkor a nők helyébe képzeltem magam.
2021. febr. 17. 12:33
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Oviban fiú volt a szerelmem.
2021. febr. 17. 12:36
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Én igazából nem tudom megmondani. Volt egy csomó negatív élményem és mégis meleg lettem. Vagy lehet, hogy tudat alatt élveztem, amit nem kell volna.
2021. febr. 17. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Fokozatosan alakul ki, nem egyik pillanatról a másikra, ahogy enged a tudat alatti blokk, gátlás és elkezdi magát valaki elfogadni. Azt hogy amire vágyik, amerre a fantáziája kalandozik az lesz a saját útja. Egyébként minden eset egyedi, nem lehet uniformizálni ki miért lesz olyan amilyen.
2021. febr. 17. 13:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 18-20 és koromban alakultam át szerintem (biszexuálissá).

A kíváncsiság mindig ott járt a fejemben azon a szinten, hogy vajon más fiuknak milyen a szerszáma. (ez csak összehasonlítási vágyként volt meg bennem).

Valamint, hogy mások hogyan maszturbálnak.

(ez nálunk nem volt téma suliban akkoriban, még barátok közt is ritka volt megbeszélni ezeket).

Amikor a szélessávú net mindenkihez elért és egyre több tartalom volt a neten így ott kutakodtam és néztem farkakat, hogy az enyémhez képest milyen.

Irigykedve néztem egyeseket, hogy milyen szép formával áldotta meg az élet.

És ugye videókat is találtam, önkielégítésről.

Meg aztán megnéztem egymással szexelős twink fius videókat is, először nem jött be az amit láttam, meg a tudatalattim is gátat szabott "nem vagyok én meleg minek nézek ilyeneket", de nem hagyott nyugodni a gondolat és többet néztem.

Valahogy ahhoz tudnám hasonlítani, mikor a rádióban addig ismételnek egy dalt mig végül megtetszik.

Majd később elfogadtam magamban, hogy bizonyos szinten vonzódom a saját nememhez is.

Meg volt egy netes barátságom ami elfogadóbbá tett.

HA van kérdésed, akkor kérdezz.

2021. febr. 17. 14:26
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Még beszélni se nagyon tudtam de babát kértem.

Mindíg a lányokkal játszottam

fiúnak férfinek éreztem magam ettől függetlenül. Fúl aktív pasi lettem.

2021. febr. 17. 14:52
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
nálam is fokozatosan alakult ki. De most visszagondolva gyakran eszembe jut a srác aki 16 évesen előttem maszturbált.
2021. febr. 17. 15:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Számomra mindig is természetes volt, hogy a fiúk felé húzod, a lányok sosem érdekeltek olyan szinten.
2021. febr. 17. 15:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt már nálunk valahogy születésemtől fogva mindenki vágta.

Mikor felválalltam senki nem lepődött meg rajta, inkább én

Hogy mindenki sejtette róllam.

2021. febr. 17. 15:45
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Amikor kicsi voltam, volt pár lány aki "tetszett", de igazából csak lógás volt és valahogy valójában a fiúkhoz kötődtem mindig is. Volt egy ovistársam akivel jóba voltam, de hiányzott egy hétig megharagudtam rá. :D Meg elsőben az egyik nyolcadikas srác helyes volt, bírt és a haverjaival voltam, de az ismerőseim mindig mondták, hogy a róózak a b**ik, így "megváltoztam", gyakorlatilag nyolcadikig nem is sejtettem semmit, és volt egy lány aki "tetszett", de sose éreztem semmilyen szexuális vonzalmat, de az egyik évfolyamtársammal jóba lettem és szexinek tartottam(mai napig jól néz ki) és onnantól elkezdtem kételkedni, de ilyen megvilágosodás nem volt, szépen lassan jöttem rá, hogy ha hetero vagy bi lennék, lányokra csak felizgultam volna vagy lehetett volna mélyebb érzelmek.
2021. febr. 17. 23:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!