Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyes apáknak miért nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes apáknak miért nehéz elfogadni, hogy a fiuk meleg?

Figyelt kérdés
Az enyém még nem tudja, nem is tervezem neki elmondani, mivel eléggé utálja a melegeket. Majd ha már nem lakom otthon.

2021. febr. 14. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Azért nehéz elfogadni mert undorító az amit csinálnak.
2021. febr. 15. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt csinálják mint egy hetero pár, csak nem egy nő és két férfi között történik az akció, hanem két férfi/nő között.
2021. febr. 15. 10:41
 13/15 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, pár éve tudom magamról hogy férfiakhoz vonzódok. Tudom, hogy apám nem tudna teljesen elfogadni engem, ezért nem mondtam még el neki. Csak furcsa számomra, hogy ezen mit kellene feldolgozni.

Egyébként köszönöm a válaszokat.

2021. febr. 15. 13:17
 14/15 anonim ***** válasza:
6%
Próbáld meg azt elképzelni akkor pl ha valakinek büdös a szája saját magán nem érzi ezt általában az ember , de másnak meg undorító visszataszító érzés na ez valami hasonló veletek is .Hiába keresel erre választ hasonszőrű embereknél csak demagóg megerősítésre lelsz a valódi válaszra nem.Ha elmondod apádnak jobb esetnem úgy csinál mint aki megért elfogad de ez olyannyira visszataszító egy normális embernek hogy valódi elfogadásra ne is számíts max ilyen szülői csak az én gyerekem még ha beteg is -re .
2021. febr. 15. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:
90%

Valamelyest igaz, amit az utolsó írt. Viszont a gyerek az nem tulajdon. Minden szülőnek ezt tudnia kéne. Támogatni kell, és segíteni a gyereket, ha kér belőle. Kötelezni viszont semmire nem lehet.

Az már elég szánalmas, ha a szülőnek fontosabb mások véleménye, mint a saját családja. Az ilyen nem szülő és nem is felnőtt ember. Meg miért mesélné el bárki a szüleinek a szexuális életét. Az sem normális dolog. Ha meg a szülő azon gondolkozik, vagy bárki, hogy mit csinál az illető a másikkal az ágyban, az már a saját hibája. Talán nem kéne annyit fantáziálni. Ez a másik kedvencem, mikor erre hivatkozik valaki. Ki kérte, hogy képzelje el a dolgot. Ez már a saját hibája, ha ezen lovagol bárki is.

2021. febr. 15. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!