Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit jelent az, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy valaki magában sem tudja elfogadni, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Tisztában van vele, csak hárítja tudattalanul?
2021. febr. 7. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
A tudattalanul is beléje nevelt előíteletek, gátlások dolgoznak benne vágyai ellen.
2021. febr. 7. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #1-es is leírta, kifele akar megfelelni, betegség tudata van, gátlások, bizonytalanság stb.
2021. febr. 7. 21:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én teljesen bizonytalanságot érzek. Érzek vonzalmat a fiúk felé, de néha undorítónak találom. Máskor meg a lányokkal van ugyanez, de egy lánnyal sokkal kevésbé tudom elképzelni magam, vagy nem tudom. Szóval teljesen össze vagyok zavarodva.
2021. febr. 7. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
24%
Az is lehet, hogy csupán valamilyen fiatalkori érzelmi zűrzavarról van szó. Egy belevaló jó kis csaj helyretenné benned a dolgokat.
2021. febr. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!