Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a homoszexuálisok megkapnák a teljes jogegyenlőséget (házasság, örökbefogadás), akkor a Budapest pride magától megszűnne?
Ez az egész "a Pride egy nyilvános orgia aminek a célja a polgárpukkasztás" dolog szélszőjobboldali propaganda.
Az emberek nagy része azt se vágja, hogy a felvonulás csak egy része a Pride-nak, de van egy csomó más dolog amiről egy kųrva kukkot nem tudnak.
Még a melegek egy része se.
Igen, van ez a fennt említett jó bųzi vs. rossz bųzi dolog, de ettől sajnos rosszabb a helyzet.
Szvsz ilyen kifordultan öngyűlölő melegek csak a harmadik világban vannak.
És hát el kell hogy keserítselek kedves "jó bużik". A szélső jobboldali agitátorok nem lesznek veletek megelégedve soha. Ha elérték, hogy a ezt a csak otthon legyél meleg dolog dolog norma lett, még hátrább fogják tenni a villanypásztort amin belül akanak tartani.
Szerintetek nem akarják bevezetni, hogy ha nyilvánosan meglátnak valakivel mondjuk kézen fogva, akkor lecsukhassanak közszemérem sértésért? Vagy akár ki is végezhessenek mint egyes afrikai országokban?
És igen, a jogokat szép lassan el-el akarják venni.
Bármelyik munkáltató kirúghat mert azt hiszi meleg vagy és ez sérti az ő kis lelkét, bármelyik albérletből kitehetnek az utcára...tényleg oké ez nektek?
Egy pillanatig se legyen illùziótok affelől, hogy ezeknek a szélső jobboldali fasiszta homofóboknak meg lehet feleni. Nagyon egyszerű, ezek az emberek ki akarnak nyiratni, tökmindegy mennyire vagy "jókisfiú", a puszta létezésed nem elfogadható nekik.
Még akkor se, ha önként és fejet hajtva mész a vágóhídra mint az ökrök, sem leszel vállon veregetve. Pont leśzarják, hogy boldog vagy-e, van-e munkád, hogy te mint személy milyen ember vagy, hogy egyéb terüleen mit tettél le az aztalra...
Heterok is jönnek a Pridera. És szerintem, aki meg nem volt élőben az ne nyilatkozzon róla negatív véleménnyel. Azok amiket a tv-ben meg az interneten leadnak tangás melegek, meg kutya pórázon lévő emberek az egész Pride 0,0001%-a.
Mindenki kedves, boldog, megdicsérik a ruhádat stb. Egyáltalán nem történik ott semmilyen undorító dolog.
Ott mindenki elfogadó, senki nem néz le senkit!
Nap mint nap olyan emberekkel találkozom, akik ott ártanak másoknak, ahol csak tudnak, mert hat ugye miért ne alapon.. a pride az az esemény, ahova szívesen megy az ember, mert tudja, hogy mindenki szeretettel fogadja.
Amúgy meg elmondom nektek hogy egy villamoson szerintem minden egyes nap legalább kettő-három olyan hetero pár van, akik egymás ölében ülve smarolnak, érdekes, hogy ez nem probléma?
A melegek meg ne fogjak már utcán a egymás kezet, mert senki nem kiváncsi rájuk ugyebár.. elég egyoldalú ez a dolog szerintem.
Heteroknak bármi, melegeknek semmi.
A legtöbb meleg párról meg sem mondod, hogy melegek, sem azt hogy együtt vannak, mert tartják a távolságot..
Én heteroszexuális vagyok, de voltam már Pride-on. Tanárként dolgozom, több meleg diákom is volt már a gimiben, az egyik mesélte, hogy a Pride-on vannak heteroszexuális felnőttek, akik maguk is szülők, és azért mennek oda, hogy megöleljék azokat a meleg fiatalokat, akiket a saját szüleik kitagadtak a szexuális orientációjuk miatt.
Mivel én is kétgyermekes anya vagyok, úgy éreztem muszáj odamennem, mert borzasztó belegondolni is, hogy vannak gyerekek, akiket a saját szüleik sem tudnak szeretni.
Életem egyik legnagyobb élménye volt, rengeteg sírással meg szeretettel. Szóval én abszolút pozitív dolognak tartom a Pride-ot. Az meg, hogy félmeztelenek lennének az emberek, egyszerűen hazugság. Külföldi képeket mutogatnak a magyar médiában, hogy a magyar melegek ellen hergeljék a népet. Pedig a Pride-résztvevők nagyrésze 15-20 közti szeretetre vágyó teljesen normális gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!