Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elengedtem egy srácot, de nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sechzehnjähriger tad kérdése:

Elengedtem egy srácot, de nem kellett volna. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy ma a mammutban a 3.emeleti mosdóban találkoztam egy sráccal aki éppen a piszoárnál hát hogy is mondjam... könnyített magán. Amikor meglátott, eléggé sokatmondóan felém fordult, de valamiért én csak kimentem a mosdóból. Gondolkoztam, hogy visszamegyek, de mire elindultam, akkor jött ki. Na ott elég gáz volt, kb egymásra se néztünk, viszont már nagyon sajnálom, hogy nem mentem vissza hozzá. A kérdés az, hogy nektek esetleg nincs-e valamilyen módszeretek arra, hogy megtudjátok hogy ki volt az adott ember. A srác nem volt sokkal idősebb nálam, max 18 lehetett, és most elég szarul érzem magamat, olyan mintha megnyertem volna a lottót, de nem venném át a nyereményt. Tudnátok valahogy segíteni? 🥺

2021. jan. 4. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha emlékszel nagyjából az időre mikor voltál ott akkor az idő környékén én 1hétig mindennap ott járkálnék össze-vissza és csak meglátnám a srácot.
2021. jan. 4. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Ne akarjál ilyen sráccal ismerkedni, ez nagyon a gáz.

Ha álmodozól is, képzeld ugyan így fog megcsalni, egy pillanat alatt.

Enyire random szex meg igen sok betegség melegágya.

2021. jan. 4. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom, ha valaki sz*rás után akar engem fel szedni, az egy picit furcsa lenne
2021. jan. 4. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Pedig életed szerelme lehetett volna ez a főnyeremény aki egy bevásárlóközpont wcjében szeret recskázni. :D
2021. jan. 4. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ne mérgelődj. Nézelődj helyette. Én szívesen szexelnék veled.:P
2021. jan. 5. 11:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány ilyet engedtem el ugyanott.

Igen, én is balf** vagyok...

És sose tért vissza egyik se... :(

2021. jan. 5. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen sajnos már kár töprengeni. Jól értem, a Mammut nyilvános wc-jében recskázott? Hát az ilyen főnyereményt inkább vegye föl más... :D
2021. jan. 8. 14:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!