Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sechzehnjähriger tad kérdése:
Elengedtem egy srácot, de nem kellett volna. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy ma a mammutban a 3.emeleti mosdóban találkoztam egy sráccal aki éppen a piszoárnál hát hogy is mondjam... könnyített magán. Amikor meglátott, eléggé sokatmondóan felém fordult, de valamiért én csak kimentem a mosdóból. Gondolkoztam, hogy visszamegyek, de mire elindultam, akkor jött ki. Na ott elég gáz volt, kb egymásra se néztünk, viszont már nagyon sajnálom, hogy nem mentem vissza hozzá. A kérdés az, hogy nektek esetleg nincs-e valamilyen módszeretek arra, hogy megtudjátok hogy ki volt az adott ember. A srác nem volt sokkal idősebb nálam, max 18 lehetett, és most elég szarul érzem magamat, olyan mintha megnyertem volna a lottót, de nem venném át a nyereményt. Tudnátok valahogy segíteni? 🥺2021. jan. 4. 20:13
1/7 anonim válasza:
Ha emlékszel nagyjából az időre mikor voltál ott akkor az idő környékén én 1hétig mindennap ott járkálnék össze-vissza és csak meglátnám a srácot.
2/7 anonim válasza:
Ne akarjál ilyen sráccal ismerkedni, ez nagyon a gáz.
Ha álmodozól is, képzeld ugyan így fog megcsalni, egy pillanat alatt.
Enyire random szex meg igen sok betegség melegágya.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, ha valaki sz*rás után akar engem fel szedni, az egy picit furcsa lenne
4/7 anonim válasza:
Pedig életed szerelme lehetett volna ez a főnyeremény aki egy bevásárlóközpont wcjében szeret recskázni. :D
5/7 anonim válasza:
Szerintem ne mérgelődj. Nézelődj helyette. Én szívesen szexelnék veled.:P
6/7 anonim válasza:
Hány ilyet engedtem el ugyanott.
Igen, én is balf** vagyok...
És sose tért vissza egyik se... :(
7/7 anonim válasza:
Ezen sajnos már kár töprengeni. Jól értem, a Mammut nyilvános wc-jében recskázott? Hát az ilyen főnyereményt inkább vegye föl más... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!