Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/pasik, ti szerettek extrem helyeken maszturbalni/szexelni? ha igen, mennyire vagytok bevallalosak? izgatna, ha irnatok reszleteket. en 23 eves srac vgyk. sokszor verem ki egeszen izgi helyeken, pl. tombhaz utolso emeleten, parkokban, vonaton...
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 16:07
11/18 anonim válasza:
egy fedett nyársaló tetőjén éjszaka, vendégségbe, erdőben, pince, garázs, robogó, motorháztető
18f
12/18 anonim válasza:
Maszturbálni vonaton, buszon, plázában, munkahelyen, erkélyen, parkban.
Strand öltözőben és vonatfülkében le is szoptak.
És egyszer egy rendes dugás összejött egy parkban. Bár ezzel le is buktunk akkor.
13/18 A kérdező kommentje:
12/12, ez izgi! az erkelyes is meno tud lenni! te hogy szoktad? levetkozve?
2021. febr. 13. 18:02
14/18 anonim válasza:
Kocsiban az út mellett, üzletkötő voltam gyakran tele lett :-) 52F
15/18 A kérdező kommentje:
En volt mar h kimentem a minuszba is, csak, hogy kuverjem :D...
2021. febr. 14. 04:29
16/18 anonim válasza:
imadok izgi helyeken masztizni. amikor jo ido van este kimegyek egy szal tangaban es egy topban, erre folveszek egy tul meretezett pulcsit ami a seggemet eltakarja es keresek padokat ahol kevesen vannak es dorzsolom a puncimat. 17 L
17/18 anonim válasza:
Igen szeretek, kb bármit be vállalok 28 f
18/18 gayjano59 válasza:
Én újpesti nudira szoktam menni de a zNépligetben erdőben is masztiztam már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!