Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire vagytok bevállalósak az első randin?

Figyelt kérdés

2020. máj. 23. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2020. máj. 23. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Partner függő.
2020. máj. 23. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Ágy nem bújok vele az tuti, de ha nagyon szimpatikus akkor csók lehet.
2020. máj. 23. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Semennyire. Egy találkozó alatt nem ismerem meg az illetőt, bizalom meg pláne nem alakul ki felé..

Mondom ezt úgy, hogy nagyon nem egy prűd lány vagyok. Megválogatom a partnereim még akkor is, ha csak szexre kell a pasi. Ha kapcsolatra, akkor meg pláne jobban meg akarom ismerni, ráadásul akkor nem is a szexen van a hangsúly, jobban érdekel maga az ember, mint a farka..

2020. máj. 23. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Partnerfüggő, ettől még ne számítson "tutira" egy pasi sem arra, hogy bármi is lesz - azt majd én eldöntöm, ha olyan a pasi akkor azt, hogy 5 perc alatt befejeződik a randi.
2020. máj. 23. 23:46
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Max orál
2020. jún. 6. 06:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, ismerkedtem-e már vele neten, vahy valami és hogy mit akarok tőle. Ha kapcsolatot, akkor azt nem így fogom kezdeni. Ha nem azt, csak szexet, akkor felesleges az időt húzni.
2020. jún. 25. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ.Volt már olyan nem egyszer,hogy nem tudtam ellenállni a pasinak és minden volt ami csak belefért.De olyan is volt,hogy a pasi annyira béna volt,hogy még csókolózás sem volt.
2020. aug. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!