Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anált leszámítva miket lehet csinálni együtt?
Most csak szexuális dolgokra gondolok.
A kettőnk kontextusában én lennék a passzívabb.
Nyilván kölcsönös orál, 69, nyalás.
Penetráció viszont nem lenne. Alkalmi szex egyébként, mélyebben nem ismerjük egymást. Hosszú sztori.
Javaslatok?
Az ujjazás mehet szerintem.
Bár elég vaskos pénisze van, attól félek az nem menne be.
Ő meg nem akar passzív lenni.
Arra gondoltam elviszem a dildómat is és játsszunk azzal. Pl 69-ben beteszi nekem és addig szopat.
Sounding, edging
Lekötözöd, és izgatod a farkát ám elélvezés előtt abbahagyod mindig. Ezt hosszasan szinte a végtelenségig, míg már eufóriába borultan könyörög, s szinte felrobbanó piros makkjából sóvárogva csurog az előváladék - akkor kezded lassan a húgycsövébe vezetni az erre szolgáló alaposan besíkosított segédeszközt ami további őrjítő ingerekkel ostromolja majd az agyát, mert te leszel az első aki ilyen mélyen a vaskos farkába hatol.
Szépen lassan kihúzod a játékszert hogy azért ne legyen túl rajta olyan könnyen és közben a fitymafékénél dörzsölgeted az előnedvtől csúszós makkost, s ezután a golyóját becuppantva egy nagy kézimunka hajrával kitárazod a srácot
5-ös jól leírta.
Ha ezt megcsinálod olyat fog élvezné, hogy még egy menetet már nem fog kívánni, szinte teljesen kiürül :)
Én már csináltam olyan pasinak is ezt, aki több menetet is bír amúgy egymás után, onnan tudom :)
Bocsi, semmit se szeretnék feldugni a péniszébe.
Más ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!