A barátnőm menstruációja be van állva egy jó ideje 28 napra. Ma viszont nem jött meg neki. Az elmúlt hónapban 2-3x voltunk együtt akkor is védekeztünk. Nem idegeskedett eddig (a mai napot leszámítva, hízni pedig 3-4kg-t hízott nem tudom számit-e?!
Figyelt kérdés
Mitől lehet? Másnak volt már, hogy bevan állva fixen és mégis késett? Ha igen mennyit? Mi lehet az oka? Pár napja fáj a hasa/hányingere van. Én próbálom megnyugtatni, hogy még csak ma kellett volna megjönnie de kissé izgulós és mindig a legrosszabbtól tart. Ha valakinek van személyes tapasztalata örülnénk ha megosztaná hátha kicsit megnyugodna. Előre is köszi :) 18 éves mellesleg2021. febr. 9. 18:44
2/5 anonim válasza:
Az, hogy be van állva egy dolog. Nem jelenti azt, hogy ne késhetne pár napot illetve ne jönne meg előbb pár nappal. Nem vagyunk gépek, hogy mindig percre pontosan megjöjjön.
Ha mégsem jön meg neki, csináljon tesztet.
3/5 anonim válasza:
Nyugi. Közel 25 éve menstruálok, nekem is mindig 28 napra jön meg, nagyritkán 29. Mégis volt olyan, hogy 33 nap lett. Csak úgy. Én is paráztam, hogy terhesség, de előfordulhat, hogy késik, indok nélkül. Ha védekeztetek, nem terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!