Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek adjak neki meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adjak neki meg egy eselyt?

Figyelt kérdés

Kiprobaltam regi vagyamat par hete a megalazast. Elveztem volna, de a szamba pisiles/kopes nem jott be. A fetish teren szinten kezdo partnerem szeretne megismetelni es az mondja, hogy szerinte igenis elveztem es elvezni fogom a pisijet/nyalat, hiszen a jatek ozben nem szoltam.

Ez valo igaz, nem mertem neki szolni, csak akkor szolt, hogy talalkozzunk ujra.

2021. febr. 7. 16:46
A kérdező szavazást indított:
Az alázós szex ilyen, nem mindent fogok szeretni
Ha nem tetszik a pisi, akkor ne eroltessem
Meg egyszer probaljam meg vele e
Massal probaljam ki
35 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A köpéstől, nyáltól nagyon undorodok, elmegy minden életkedvem még akkor is ha videóban látom, élőben lehet le is hánynám.
2021. febr. 7. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Inkább a sperma játék.
2021. febr. 9. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam pár kezdő sráccal domináns. Én azonban nem teszek olyat, amit nem akar. Én szívesen tennék veled egy próbát, hátha velem más élmény lenne. De szerintem alap tisztázni mit akar a másik és mit nem. És azokat a határokat max feszegetni szabad de nem átlépni. Illetve ha összeszokok valakivel megtanulom/kiismerem de az egész bizalmi játék. Sajnos sokan ezt összekeverik.

Ja és AZ EGÉSZSÉGEDRE NAGYON VIGYÁZZ! Ha gondolod írj! :)

2021. febr. 10. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!