Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Adjak neki egy esélyt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki egy esélyt?

Figyelt kérdés
Srácok! Ha valakiről azt hittem, hogy átvert (párkapcsolat volt a cél, személyes találkozó is megesett), mert úgy jött ki az egész, mintha csak játszadozna velem, érzéseimmel. Viszont 6-7 hónapra rá őszintén bocsánatot kér, leírja az érzéseit, hogy miért tett úgy, ahogy. És nem csak ő volt a hibás, de ettől függetlenül felvállalja, hogy hibázott. Tegyük fel, hogy önhibáján kívül más tényező is bele szólt a cselekedetébe(erőszak részese),akkor megbocsátanátok?Ténylegesen őszinte bocsánatkérésről van szó és semmi hátsó szándékról.

2020. dec. 28. 17:09
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
A levelet eltudom küldeni privátban, természetesen kitörlöm a személyes dolgokat. (megnevezés, stb)
2020. dec. 28. 17:11
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Én minden további nélkül adnék neki egy esélyt.
2020. dec. 28. 17:16
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
nem
2020. dec. 28. 17:35
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
Érdekelne a levél. Úgy teljes a kép.
2020. dec. 28. 17:41
 5/17 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is küldd el, szívesen mondok egy véleményt.
2020. dec. 28. 17:46
 6/17 A kérdező kommentje:
Írjátok rám kérlek privátban,akinek kell.
2020. dec. 28. 17:47
 7/17 anonim ***** válasza:
20%
miért másoktól vársz ebben segítséget? illetve tahó dolog elküldeni, úgy is,hogy kitörlöd a személyes dolgokat.szép...
2020. dec. 28. 17:54
 8/17 anonim ***** válasza:
39%
nincs 2. esély
2020. dec. 28. 18:04
 9/17 A kérdező kommentje:
Mármint a névre gondoltam, hogy kitörlöm, hogy ne legyen benne a megszólítás. Nem mástól várok segítséget, csak véleményre vagyok kíváncsi. Nincs semmi rossz szándékom.
2020. dec. 28. 18:19
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

Rádírok, én is elolvasnám a levelet, hogy teljes legyen a kép.

Így most egyelőre csak ez alapján válaszolok.

Nekem volt hasonló, 3 hónapig ismerkedtünk, igaz 100km-re lakott tőlem de utaztam. (mindig én.)

Jó volt minden, én kapcsolatot szerettem volna, de ő azt mondta nem áll készen, így maradjunk barátok extrákkal, amire azt mondtam neki, hogy ez így nekem nem megy.

Lehetünk barátok, de akkor nincs szex :)

Végülis "szakítottam" vele.

Fb-n láttam 3 hétre rá már kapcsolatban volt egy sráccal.

Majd törölt az ismerősei közül is.

(Nem zaklattam, rá sem írtam, csak azért szarul esett, hogy mintha szégyellne, vagy a pasas mondhatta neki, hogy töröljön mindenkit)

Ez a nagy szerelem tartott nála 2 hónapig és szakítottak.

Visszajelölt fb-n, én meg nem igazoltam vissza, gondolván, ha törölt nem akarja velem tartani a kapcsolatot, akkor maradjon így.

Ahogy látta, hogy nem igazoltam vissza, rómeón írt rám, hogy sajnálja, hülye volt. Mi lenne ha megpróbálnánk?

Én rávágtam, hogy bocsi, de azóta már van párom. (ami nem igaz).

Ilyen kapcsolat már nem kellett volna, a jó a szamár is kategória.

2020. dec. 28. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!