Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívak miért utasítják el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívak miért utasítják el a gumis orált?

Figyelt kérdés
Mintha még a felvétésen is megsértődnének pedig ez csak biztonságot jelent mindkét félnek.
2021. febr. 6. 15:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Erre enis kivancsi vagyok :(

Ahogy megtudjak h gumiban kellene "szopatniuk" maris eltunnek

2021. febr. 6. 15:05
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Én épp most beszéltem egy fiatal sráccal, és Ő pedig gumiban akar szopatni
2021. febr. 6. 15:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek h szopni fogod :D
2021. febr. 6. 15:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Pontosítom a kérdést, az aktívak nagy része. Tapasztalatom szerint 5böl 3 de 4 is néha nemet mond rá.
2021. febr. 6. 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Mert ki akar gumit szopogatni?
2021. febr. 6. 16:44
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
én hetero vagyok, és inkább szo.jon gumiban mint sehogy. tényleg jól értem? eléjük térdelsz és inkább elküldenek csak mert te nem csinálod gumi nélkül? ez komoly inkább a semmit válaszák, ezt nem akarom elhinni
2021. febr. 6. 17:09
 7/13 anonim ***** válasza:
38%
Baromság. Azt a kis élvezetet is elveszed tőle a gumival. Azt se értem, az adónak minek éri meg
2021. febr. 6. 17:37
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es: aki szop azt magát a tényt élvezi h térdelhet, gumi ide vagy oda. a betegségek pegig orál is terjednek ezért nincs nagyon más lehetőség. védekezésre
2021. febr. 6. 18:13
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

"aki szop azt magát a tényt élvezi h térdelhet"

ez akkora butaság, hogy fáj...

2021. febr. 6. 18:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"aki szop azt magát a tényt élvezi h térdelhet"

Lehet max te. Én nem azt élvezem, hogy térdelhetek, hanem a másik bőrét, a farkát, az érintését. Ő pedig az én érintésemet, a nyelvemet, az ajkaimat. Gumiban ez totál nincs meg.

2021. febr. 6. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!