Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért utasítja el a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítja el a barátom mindig a szexet?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt. Mind a ketten 24 évesek vagyunk.

Kb. 3 hete nincs szex. Többször próbálkoztam de mindig van valami kifogas. Nincs kedve, fáradt, sietnie kell... stb. Most reggel is próbálkoztam, hogy hátha lesz kedve de inkább sietett dolgozni...

Ennyire béna vagyok, hogy nem akar szexelni vagy van valaki más neki?

2020. dec. 7. 06:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nincs valami problémátok? Vagy neki valami amit nem mond el? Ha 3 hete nem nyúl hozzád valami lelki oka kell legyen.
2020. dec. 7. 06:56
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla. Nem vesztünk össze meg semmi ilyesmi.
2020. dec. 7. 06:58
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Esetleg megcsal
2020. dec. 7. 07:11
 4/15 A kérdező kommentje:
Én is arra gondolok.
2020. dec. 7. 07:16
 5/15 anonim ***** válasza:
41%
de lehet valami baj is, amit nem mond el 🤷 merevedési zavarok, vagy nőtt egy pattanás a farkára...nem azt mondom, hogy naívnak kell lenni, de nem is kell rögtön a legrosszabbat feltételezni ;)
2020. dec. 7. 07:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

3 hét kicsit fura sok ilyen fiatalon, fiatal kapcsolatban! Az tény nagyon sok oka lehet, lehet meg kellene beszélni vele, lehet lelki, fizikális ok! Szóval inkább üljle vele beszélgetni, miellött bármilyen rossz kombináció kialakul benned!

F

2020. dec. 7. 07:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Nagyon nincs rendbe ilyen fiatalon nincs szex ,párodnál valami nagyon nem stimmel!
2020. dec. 7. 08:10
 8/15 anonim ***** válasza:

Ez azért elég furcsa, főleg ilyen fiatalon, és a kapcsolat elején.Az baj, ha nem mondja meg őszintén, mert 3 hét kihagyás, azért még nem a világ vége, nem?

Lehet valami testi dolog is akár (nemi szervi baj), de sajnos fel kell készülni a legrosszabbra is: ennyi volt a kapcsolat, kiszeretett belőled, és/vagy képbe került valaki más lány, esetleg már meg is csalt.

Remélem, hogy nem, de várjál még 1-2 hetet, max. hónapot, és ha akkor sem változik a helyzet, nincs értelme a kapcsolatnak. Fiatalok vagytok még, kiheveritek.

2020. dec. 7. 08:28
 9/15 anonim ***** válasza:
59%
Igazából meleg,te csak alibinek vagy neki.
2020. dec. 7. 08:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nektek kellene egymással megbeszélni. Sok oka lehet, mi pedig csak találgathatunk. Én leülnék vele nyugodtan beszélgetni, elmondanám neki, hogy nincs gond ezzel, de mondja el, hogy mi változott meg, neki van-e bármi gondja, mert így nem tudod, mire gondolj, és rosszul esik az, hogy nem érzed őszintének.
2020. dec. 7. 09:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!