Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok szoktatok gumit használni orálozáshoz?
Természetesen, most minek idegeskedjünk mindketten.
Az a tiszta sor ha alkalmi partner van.
Sokan nem szeretik az alkalminal a gumit, pedig enis abban oralozok, kiveve nyilvan ha van tesztje akkor johet naturba.
Csak sajnos ahogy megtudjak h papir vagy gumis cumi lelepnek :(
Érdekes, én pont azt tapasztaltam, hogy a lányok nem használnak gumit orálhoz és én szoktam forszírozni. Főleg, ha valaki nem nyeli le (ami nem is baj alapvetően), mert engem kifejezetten feszélyez, ha tudom, hogy utálja az ízét, állagát és mégis a szájába megy. Így többször volt, hogy mondtam, hogy csinálhatja nekem gumiban, ha úgy kényelmesebb.
Hiába érzek picivel többet gumi nélkül, de nem éri meg az, hogy nem tudom elengedni magam emiatt. Tudom, ez már lehet az én hülyeségem és túlgondolom, csak gondoltam bedobom, hogy ilyen is van. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!