Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lil_Peep_Fan kérdése:
Lehet emiatt akarta hogy ne nyeljem le,mit gondoltok lehetek HIV-fertőzött?
Figyelt kérdés
Az exem aki nagy valószínűleg HIV-fertőzött több felmenő is volt a családjába aki így halt meg,és volt köztünk cumi abban a pár másodpercben amikor élvezet volna el én éppen emelem el onnan a fejemet és amikor elélvezet éreztem hogy bellement egy kevés a számba.2021. jan. 30. 08:11
1/7 anonim válasza:
Na ilyenkor szégyellem, hogy én is meleg vagyok. Igen, elkaphattad. Menj el 4 hét múlva tesztre! Csak azt nem értem, hogy ha tudod, hogy nagy valószínüséggel pozitív, minek szopkodod a fszát - ráadásul ha már együtt se vagytok? Azt meg inkább nem is akarom tudni, hogy a szülei/nagyszülei hogy haltak meg Aisdben. (Ha eritreaiak, akkor nem szóltam.) A kérdés megfogalmazását inkább nem is firtatom.
3/7 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a HIV nem öröklődik? 🤨 (Kivéve, ha az anyukája HIV+ volt a terhesség alatt, de akkor a srác ennyi idő alatt már rég kezelés alatt állna...
4/7 anonim válasza:
Csak azt nem értem, ha ennyire gyanús neked, akkor miért sz-psz le kétes embereket?
Amúgy meg mindegy, hogy lenyeled-e vagy sem (igaz lenyeléssel nagyobb az esély), de így is kockázat.
Ér ennyit neked egy szopás?
6/7 A kérdező kommentje:
6.hét eltelt és jövöhét csütörtökön megyek is a tesztre.
2021. febr. 11. 00:22
7/7 A kérdező kommentje:
A teszt eredménye mind negativ lett mostantól vigyázok magamra sajnálom hogy eddig nem tettem..
2021. ápr. 8. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!