Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi aki nőkkel barátkozik az általában meleg?
Nem úgy barátkozik ahogy egy hetero pasi akinek persze lehetnek nő barátai.
Ő konkrétan tényleg olyan mint egy barátnő a barátnők között.
Rendszeresen járnak fel hozzá csajok 4-5 en egyszerre filmet nézni, iszogatni, mondták hogy ott is szoktak aludni péntek esténként egy-egy buli után.
Szóval ez egy munkahelyi társaság. Naponta latom egyutt ebedelnek, olelgetik egymast sokszor.
A pasi amugy mar vagy 40 eves, a csajok meg 20-35ig.
Egyebkent nem nez ki melegnek, nem olyan a.beszede, mozgasa.
Szoval pasi miert nem haverokkal bandazik, miert csajokkal?
Nem zavar engem, csak egyszeruen meg nem lattam ilyet.
Nincs ebben semmi különös.
Én sem vagyok meleg, viszont a baráti köröm 98%ban lányokból áll. Ez így volt középsuliban is, és utána is egész máig, valószínűleg ha 40 leszek akkor is így marad.
Egyszerűen általában jobban kijövök a hölgyekkel, könnyebben találom meg velük a közös hangot.
“ nőknek mindig az kell amit nem kaphatnak meg”
Meg a pasiknak is. De a melegek ez alól kivételek, mert azt tiszteletben tartom ha valaki meleg. Van meleg barátom, nagyon szeretem, amúgy 10/10es pasi, és még intelligens és udvarias is, de tudom hogy meleg, tehát esélytelen, és nem is úgy nézek rá.
Ha kiderülne egy pasiról hogy melegnek hazudta magát hogy felszedjen elküldeném a pitcsába.
Lehet csak simán haverok, vagy a pasi be akar csajozni vagy nemtom xd
Neked amúgy nem m1?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!