A lányok egy része ezért barátkozik meleg srácokkal? (Többi lent)
Lehet hogy baromságokat gondolok.. De.. Nagyon sok lánynak vannak meleg barátai. Vagy legalább egy, vagy akivel jóban van. Ez miért van? Az odáig érthető, hogy a meleg srácok lányok társaságát keresik, empatikusabbak, megértőbbek, és közös programokat tervezhetnek stb. A lányok részéről értem, hogy előny, hogy nem hajt rá, mindig barát marad, stb. De mi van olyan egy meleg srácban, amit egy lány barátnő ne tudna megadni??
Lehet hogy a lányoknak tetszik ha egy srác meleg? Legalábbis egy részüknek. Szóval, hogy érdekesnek/pikánsnak/esetleg izgatónak találják, ha egy férfi férfit szeret, és ebbe akarnak betekintést nyerni?
Az ismerőseim/barátaim (akik közt van 3 meleg srác) nem azzal kezdték, hogy "Szia! Meleg vagyok. Barátkozunk?"
Nem hinném, hogy a csajok direkt keresnek maguknak egy meleg barátot.
Nekem is van ilyen haverom. Amikor megismertem még nem tudtam hogy az de azért sejtettem. Igazából velük jobban el lehet beszélgetni mint a "rendes" fiúkkal. Sokkal komolyabbak mint a töbség. ( Tisztelet a kivételnek)
És sok az érdekes sztorijuk. XD
Alapból főleg fiúbarátaim vannak (és létezik barátság férfi és nő között, élő példa vagyok), mert a lányok általában hátbaszúrnak, kihasználnak, áskálódnak, féltékenyek. Tudom, hogy vannak nagyon rendes, aranyos lányok is (a haverjaim barátnői általában nagyon cukik), de az én környezetemben nem nagyon találtam ilyet.
Nem tartom izgatónak, sőt, nagyon nem akarom elképzelni, mit művelhet a meleg haverom a hálószobában (a heterokkal se szoktam fantáziálni), egyszerűen mint embert, normálisnak, jó fejnek tartom, a lányokat, akik eddig körülvettek, meg mint embert, iszonyat hisztérikáknak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!