Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homokosak miért hiszik azt hogy minden férfi aki szóba áll velük vagy barátkozik velük az is meleg? 20f
Ez nekem nagyon fura. Én is meleg vagyok, de teljes mértékben tiszteletben tartom a hetero barátaim szexuális preferenciáját és soha nem próbálkoznék náluk. Szerintem ez alapvető dolog. Értesd meg a haveroddal, hogy akármit csinál, te hetero vagy és ez nem fog változni!
UI: Amúgy van egy olyan mondás, amit a haverodfajta melegek szoktak mondani és úgy hangzik, hogy "Nincs hetero pasi, csak makacs." Lehet, hogy ő is ezt a nézetet vallja. :/
Valószínűleg azért, meg nem szokták meg, hogy egy hetero fiú elfogadóan áll hozzá a problémához.
Amennyire tapasztalom, a meleg srácok általában lányok előtt nyílnak meg leginkább, mert a lányok alapból megértőbbek általában, a fiúknál meg ugye ott van az, hogy sokan reflexből undorodnak ha meghallják, gondolom arra gondolva, hogy akkor biztos velük is kikezdene az illető... stb.
Mondjuk én örülnék a helyében, hogy van olyan hetero srácbarátom, aki megérti és elfogadja ezt a dolgot.
(Amúgy én pl.: még melegként is utálom, ha egy másik meleg ismerősöm ilyeneket posztol nekem, szóval ilyen szempontból totál megértelek.)
Szerintem tisztázd le vele, hogy mi a helyzet, és hogy úgy ahogy te elfogadod az ő melegségét, ő is fogadja el azt, hogy te nem vagy az.
Ettől még szerintem lehettek ugyanolyan jó barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!