Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homokosak miért hiszik azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homokosak miért hiszik azt hogy minden férfi aki szóba áll velük vagy barátkozik velük az is meleg? 20f

Figyelt kérdés
van egy barátom aki homokos és folamaosan azal piszkűl hog énis meleg vagyok csak nem fogadom el és faszokat posztol nekem skypeon....
2016. márc. 8. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Ez nekem nagyon fura. Én is meleg vagyok, de teljes mértékben tiszteletben tartom a hetero barátaim szexuális preferenciáját és soha nem próbálkoznék náluk. Szerintem ez alapvető dolog. Értesd meg a haveroddal, hogy akármit csinál, te hetero vagy és ez nem fog változni!

UI: Amúgy van egy olyan mondás, amit a haverodfajta melegek szoktak mondani és úgy hangzik, hogy "Nincs hetero pasi, csak makacs." Lehet, hogy ő is ezt a nézetet vallja. :/

2016. márc. 8. 21:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Nemtudom, lehet. amúgy bocsi a elgépelésekért, kicsit iideges voltam mikor írtam.
2016. márc. 8. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem gáz, érthető, amit írtál. És a barátod nevében is bocs, amiért ekkora f0szkalap...
2016. márc. 8. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Nálam ez annyiban nyilvánul meg hogy akit most meleg vagy binek tartok azt régen egy kicsit szokatlan személyiségű srácnak gondoltam de itt le is zárom az ilyet mert nem akarok zsákutcába kerülni
2016. márc. 9. 00:40
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Valószínűleg azért, meg nem szokták meg, hogy egy hetero fiú elfogadóan áll hozzá a problémához.

Amennyire tapasztalom, a meleg srácok általában lányok előtt nyílnak meg leginkább, mert a lányok alapból megértőbbek általában, a fiúknál meg ugye ott van az, hogy sokan reflexből undorodnak ha meghallják, gondolom arra gondolva, hogy akkor biztos velük is kikezdene az illető... stb.

Mondjuk én örülnék a helyében, hogy van olyan hetero srácbarátom, aki megérti és elfogadja ezt a dolgot.

(Amúgy én pl.: még melegként is utálom, ha egy másik meleg ismerősöm ilyeneket posztol nekem, szóval ilyen szempontból totál megértelek.)

Szerintem tisztázd le vele, hogy mi a helyzet, és hogy úgy ahogy te elfogadod az ő melegségét, ő is fogadja el azt, hogy te nem vagy az.

Ettől még szerintem lehettek ugyanolyan jó barátok.

2016. márc. 9. 16:16
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
ez nincs van egy meleg ismerősöm nek is vannak hetero haverjával nem azért de kis csákó kissé nem komplett
2016. márc. 9. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
sztem azért mert azt hiszi heterp és meleg pasi közt nem lehet barátság stb meg ahogy látod sok hetero homofób stb ezért sztem ad tudatára hogy nem vagy homofób de hetero vagy fullig kissé el írtam de vágod dolgokat remélem
2016. márc. 10. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
Erősen általánosítasz. EZ IQ kérdése. Nem minden meleg nyávog és jár úgy mint egy nő. Nem minden meleg kövér és öreg. Sorolhatnám még. Szóval a lényeg, hogy a barátod ezek szerint nem a legértelmesebb. Megesik, de ez nem nemi identitás kérdése
2016. márc. 10. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
95%
A heterók miért hiszik azt,hogy ha valaki meleg akkor az feltétlenül rá akar nyomulni???
2016. márc. 12. 09:02
 10/10 anonim ***** válasza:
94%
itt minden válasz van :D
2016. márc. 13. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!