Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 13kg felesleggel érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13kg felesleggel érdemes partnert keresni?

Figyelt kérdés

Van rajtam 13 kg felesleg az ideális testsúlyomhoz képest, a különféle kalkulátorok azt írják túlsúlyos vagyok és 13 kg-ot kell leadni az ideális testsúly hoz a magasságon alapján. Érdemes várnom az ismerkedéssel? Régebben jó volt a súlyom csak az utóbbi időben feljöttek a kilók...

25f

2021. jan. 21. 11:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
rajtam kb 50 kg felesleg van és igy is keresek partnereket. igaz kevesebb sikerrel mint mondjuk egy kb 70 kilós srác de időnként találok olyat akinek bejövök és van szex
2021. jan. 21. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

Imádom az ilyen srácokat, jó lenne megismerni és barátomnak tudni egyet !

Egy normális kapcsolat érdekelne....

2021. jan. 21. 14:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát nálam felesleges lenne.

Bocs.

2021. jan. 22. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!