Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13kg felesleggel érdemes partnert keresni?
Van rajtam 13 kg felesleg az ideális testsúlyomhoz képest, a különféle kalkulátorok azt írják túlsúlyos vagyok és 13 kg-ot kell leadni az ideális testsúly hoz a magasságon alapján. Érdemes várnom az ismerkedéssel? Régebben jó volt a súlyom csak az utóbbi időben feljöttek a kilók...
25f
Nekem sokkal több a feleslegem, tavasszal 15 kg mínusz volt, de mindet visszaszedtem, most kezdem előről, nem adom fel, eladó azt a 40 kg.ot...
De így is ismerkedek, inkább kevesebb, mintsem több sikerrel!, elviselem, ha elutasítanak, nincs ezzel gond...
Lassan 42 éves leszek, és ráadásul a fiatal fiúk jönnek be!, őket szívesen kényeztetném, leginkább orálisan...
De esélyem sincs, lehet akkor sem, ha lefogyok!, de így is próbálkozom...
Ohh, ezt nem vettem észre.
De valszeg van fiubol is olyan, akit nem zavar. Meg feltételezem, hogy a melegek csaknem válogatnak annyira, tekintve hogy kisebb a potenciális jelöltek száma.
"Meg feltételezem, hogy a melegek csaknem válogatnak annyira"
Rosszul feltételezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!