Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan aki nemmeri kipróbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki nemmeri kipróbálni azonos neművel ? Ha igen az miért nem ? Nemtalál paŕtnert vagy fél hogy kiderűl róla ?

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Én távoli, alkalmi partnerrel próbálnám ki.

Utazok akár több 100km-is, így csökkentve az esélyt hogy késöbb összefussunk.

Viszont képet nem küldök, így pedig nehéz összehozni bármit is.

2021. jan. 14. 20:53
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen vagyok. Nagyon szeretném kipróbálni, de nem merek lépni, nem akarom, hogy bárki tudjon erről.
2021. jan. 14. 20:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Le kell szarni az emberek véleményét és a társadalmat. Ha nem megy, akkor go más ország. Így boldogok büdös életben nem lesztek, ha mindent titokban kell csinálnotok. Vagy irány pszichológus és terápia. Nem erre kell sajnálni a pénzt.
2021. jan. 14. 20:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Így vagyok,mint a második.

Ha esetleg egy lány egyszercsak a semmiből kezdeményezne, és belemenne hogy "titokban" maradjon, azonnal benne lennék:D

De valahogy furcsa érzés lenne,ha tudnák a barátaim,családom(pedig elfogadnának,de én így érzek

2021. jan. 14. 21:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

1es

Hát úgy tényleg nehéz lesz találni bárkit, de tényleg nagyon rettegsz akkor.

Mondjuk függ hogy vidék vagy Peste vagy nyilvan.

Nekem az a tapasztalat aki nem küldd képet az nem néz ki jól maga szerint. Másoktól is hallottam

2021. jan. 14. 22:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon én is titkolóztam

De Enyire nem hogy ne küldjek képet, és szinte vártam hogy ki derüljön.

De mindenki diszkrét volt.

2021. jan. 15. 07:39
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem sokan szeretnék megtudni, milyen lehet azonos neművel lenni, és aki valóban csak próbálkozó,és nem napi kezdő,az nem szívesen küld képet senkinek sem.Én sem küldenék, pedig szeretnék ismerkedni,ha valakit érdekelne egy pesti, hellyel rendelkező 50s férfi írhatna.
2021. jan. 15. 07:39
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

A pesti ötvenesek azért nem írnak,mert nekik sincs hely. Nagy része hosszú évek óta él boldogtalanul,házasságban. Otthon pedig ott az asszonyság, vagy egyéb rokon, vagy olyan helyen lakik, ahová nem tudna észrevétlen senkit sem felcsempészni.

Pedig a legtöbb ilyen férfi él - hal a f..ért.Főleg a fiatalokért....akiknek szintén nincs helye, mert nekik otthon van apuci, anyuci, tesó, vagy nagyi....

2021. jan. 15. 08:28
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

Ahogy látom, csak engem pontoztak le a véleményemért! Vajon kit zavart a véleményem,és miért? Aki 50s annak nem lehetnek ilyen gondolatai? az már bűn?

8-s, nekem senkim sincs,és nem élek, halok semmiért, csak kíváncsi lennék. Ennyi .

2021. jan. 15. 13:12
 10/13 anonim ***** válasza:
70%

42 vagyok! Amit a 8as ír az úgy van!

Nem kéne, hogy kiderüljön,helyem nincs, de a fiatal srácok nagyon beindítanak!

Egyszer talán összejön valami...

2021. jan. 16. 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!