Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki nemmeri kipróbálni azonos neművel ? Ha igen az miért nem ? Nemtalál paŕtnert vagy fél hogy kiderűl róla ?
Én távoli, alkalmi partnerrel próbálnám ki.
Utazok akár több 100km-is, így csökkentve az esélyt hogy késöbb összefussunk.
Viszont képet nem küldök, így pedig nehéz összehozni bármit is.
Így vagyok,mint a második.
Ha esetleg egy lány egyszercsak a semmiből kezdeményezne, és belemenne hogy "titokban" maradjon, azonnal benne lennék:D
De valahogy furcsa érzés lenne,ha tudnák a barátaim,családom(pedig elfogadnának,de én így érzek
1es
Hát úgy tényleg nehéz lesz találni bárkit, de tényleg nagyon rettegsz akkor.
Mondjuk függ hogy vidék vagy Peste vagy nyilvan.
Nekem az a tapasztalat aki nem küldd képet az nem néz ki jól maga szerint. Másoktól is hallottam
Fiatalon én is titkolóztam
De Enyire nem hogy ne küldjek képet, és szinte vártam hogy ki derüljön.
De mindenki diszkrét volt.
A pesti ötvenesek azért nem írnak,mert nekik sincs hely. Nagy része hosszú évek óta él boldogtalanul,házasságban. Otthon pedig ott az asszonyság, vagy egyéb rokon, vagy olyan helyen lakik, ahová nem tudna észrevétlen senkit sem felcsempészni.
Pedig a legtöbb ilyen férfi él - hal a f..ért.Főleg a fiatalokért....akiknek szintén nincs helye, mert nekik otthon van apuci, anyuci, tesó, vagy nagyi....
Ahogy látom, csak engem pontoztak le a véleményemért! Vajon kit zavart a véleményem,és miért? Aki 50s annak nem lehetnek ilyen gondolatai? az már bűn?
8-s, nekem senkim sincs,és nem élek, halok semmiért, csak kíváncsi lennék. Ennyi .
42 vagyok! Amit a 8as ír az úgy van!
Nem kéne, hogy kiderüljön,helyem nincs, de a fiatal srácok nagyon beindítanak!
Egyszer talán összejön valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!