Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már szerencséje kipróbálni,azt,hogy kényeszteti egy férfi?
Figyelt kérdés
Nekem még nem🥺2020. nov. 20. 22:02
1/17 anonim válasza:
Ugy leszopott hogy azt se tudtam hol vagyok... Pedig csak egy idegen volt... Buszra vártunk..
3/17 anonim válasza:
Engem megdugott, és életem legjobb szexuális élménye volt talán. Ez elég durva, mert amúgy lányok érdekelnek.
5/17 anonim válasza:
Nekem, nem egyszer...
:)
Haver, tudta hogy fasírt van a barátnőmmel.
Összejöttünk egy italra, kölcsönös "lélek-kiöntés".
Aztán felmentünk hozzá egy második italra.
Ő kezdeményezett. Konkrétan úgy lesz*pott, hogy a szemem ketté állt.
...aztán én is őt. Meg még meg is dugtam.
(...volt neki is épp akkor barátnője)
... hosszú ideig "titkosba' " játszadoztunk. :)
7/17 anonim válasza:
Szeretek kényeztetni,minden formában,de persze,ha normális és ápolt az illető.
Aktív vagyok,de nagyon nehéz olyan passzívat megismerni,aki szereti is a kényeztetést, és nemcsak d.gásban gondolkodik.
8/17 anonim válasza:
Érdekes egy kérdés ebben a kategóriában. :D
9/17 anonim válasza:
Itt horkol mellettem
Hát ez most nem Anyira romantikus 🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!