Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg kaland gyerekkorban ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kaland gyerekkorban ?

Figyelt kérdés
Kinek volt bármilyen kalandja még tiniként fiúval ? Akár privátban is jöhetnek történetek. Ez mennyire gyakori szerintetek ?

2021. jan. 13. 14:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekem volt 12 evesen mar de azt hiszem a leg izgalmasabb mikor 16eves voltam ez egy par alkalmas volt de a leg jobb! 1998 vidék(falu) és jartam gazdaknal dolgozni betakaritani.Feri bacsinal(nevezzúk igy) nagyon szetettem dolgozni mert pikans ,2értelmü viccei ,szólasai voltak. En bevallom töbszór kuvertem rá pedig 68éves szálkas ember volt. Nem volt szegyenlös pont tirtúk a tengerit mikor velem szemben pisilt es en mikor oda értem szandekosan meg fogtam a pisis górét. Epp megnyaltam az ujjam mikor ram szolt sugva h ne hagyd el a tengerit. Onnantol kezdve durvánban viccelödött velem. Tóbször felis allt a farkam aután a sorrol kierve elem ált es sugta h igazitsam meg mert latszik a kakas. Mosolyogtam. Aztán csendesebbre váltott es le maradt hozzám és kerdezösködött. Voltam e lánnyal,nyaltam e ? Es ilyen kerdésekkel de persze figyelve h mas ne halja. Aztan estere pakoltuk be es meg kerdezte tetszik e amit lattam? Momdtam nem tudom nem lattam rendesen. Ekkor 3 embert betessékelt h menjenek be ó meg kint maraf velem a foliat ráhuzni. Elég eröszakosan aztan mentek is. Ekkor egy vastag fához ment es kivette. -Gyere Tomika igy mar latod! - na tetszik? Mondtam igen. Kapd el ne félj. Mondta hatarozottan es a vastag kb 17 cm a kezemven volt huzogattam ö meg szet nezett es mondta hogy szopjad egy kicsit mert nem sok idónk van. Le terdeltem es tóvig mohon szoptam i meg sohajtozott. Varj gyere be elkúldóm ezeket.

Ok de utanna leszopom?

Tied nyugi. Es azzal be nyult a segglyukamhoz felnyult es meg nyalta az ujjat es kerdezte ,hogy basztak mar meg? Mondtam igen. Bementúnk elrendezett mindenkit mimeg mentúnk visdza kertala kaput bezatni takarni...stb feleségenek mondta. Amint ki mentünk mar a seggem fogta.

Feribá szophatom egy kicsit?

Gyere es vegig leszoptam nem sok kelett neki de kerte h ne hadjam abba szopjam miutan elelvezett le se allt tovabb szoptam,majd egy hordora fektetett es a labam a nyakaban nyalta a seggem 1-2-3 ujjal ujjazott.

Jo szúk vagy fiam. Nem volt meg benned rendes fasz. Ezzel oda helyezte es apro mozdulatokkal racsusutatott. Kb 40perces menet volt labra alni nem birtam percekig. Aztan este lemosakodtam akkor ereztem milyen lyuk van ott. Masnap bissza mentem repetara.

okt. 1. 04:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!