Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg kaland gyerekkorban ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kaland gyerekkorban ?

Figyelt kérdés
Kinek volt bármilyen kalandja még tiniként fiúval ? Akár privátban is jöhetnek történetek. Ez mennyire gyakori szerintetek ?

2021. jan. 13. 14:19
A kérdező szavazást indított:
Nagyon gyakori
Kevébé gyakori
Átlagos
Kicsit lehet gyakori
Egyáltalán nem gyakori
65 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem elég gyakori, a kíváncsiság hajtja az embert már fiatal korában is. Nekem legalábbis volt ilyen élményem.
2021. jan. 13. 14:25
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
nekem is.
2021. jan. 13. 14:28
 3/21 anonim ***** válasza:
94%

Én heteró vagyok, de 14 éves koromban voltam egy táborban és egy másik fiúval kellett aludnom egy nagy ágyban. Egyik délután meglátott zuhanyzás közben, és nagyon állt a farkam (akkoriban állandóan így voltam). Ennek nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget, de következő reggel arra ébredtem, hogy hozzámbújt álmában (remélem álmában), és az álló farkát a fenekembe tolta (alsógatyán keresztül). Nagyon kellemetlen volt nekem, meg egyszerre vicces is, mert nagyon kicsi volt a farka. Próbáltam húzódni, jött utánam. Aztán kiszálltam az ágybol, mert idegesített, persze az én farkam is állt keményen. És kimentem a vécében kiverni, pedig akkor még nem sokar recskáztam.

A másik még korábban volt, 12 vagy 13 éves koromban, a pár évvel idősebb uncsim meg akart tanítani recskazni, és ezzel az ürüggyel rávett, hogy recskázzunk együtt. Akkor már tudtam mi ez, de elélvezni még nem tudtam, és neki is nagyon sok idő kellett. Amit nagyon élveztem, hogy összemértük (igen, ő akarta), es az enyém nagyobb volt, mint neki 18 évesen.

Nem nagy kalandok, de nekem ennyi volt heteróként, nem is kell több.

2021. jan. 13. 14:32
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Elég sok kalandom volt nekem is.
2021. jan. 13. 14:34
 5/21 A kérdező kommentje:
És mi történt veled ?
2021. jan. 13. 14:37
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
Pisiltünk együtt,nézegettük egymásét,vertük együtt!
2021. jan. 13. 14:43
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Általános suliból elballagtunk és utána nyáron összejártunk páran a közeli kiserdőbe hokizni. Majd megfogtuk a másikét és így vertük másiknak. Egyszer pedig eltalálta egyikünk, hogy kapjuk be egymásnak. Hát az volt a legjobb dolog. Akkor még többször is élveztünk egy délután, igaz nagyon hamar.
2021. jan. 13. 15:22
 8/21 anonim ***** válasza:
98%
Altalanos suliban 8.ban volt hogy ketten voltunk kirandulason egy szobaban es az egyik este kozosen vertuk. Masik este pedig bekaptuk egymasnak.
2021. jan. 13. 15:25
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Legelső ilyen kb 6-7 évesen volt. Egyik barátom kitalálta hogy érintsük össze a makkunkat. én belementem mert hát miért ne. Ott álltunk a szobában egymással szemben letolt nadrággal és nyomkodtuk össze a makkunkat. barátom nyálas ujjal megfogdosta az övét ée az enyémet is és akkor felállt a cerka és nyomkodtuk tovább. jó érzés volt, tetszett. Nem tudom, lehet, hogy ide vezethető vissza h biszex vagyok vagy később alakult ki de ez érdekes élmény volt számomra. Koleszos nem voltam, úgyhogy ott kalandjaim nem voltak de akkor is foglalkoztatott a dolog. 20 felé már volt pár alkalom amikor fiúval is csináltam.
2021. jan. 13. 16:02
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ovi volt az még

Normál kíváncsiság, csak éngem akkor is a saját nemem érdekelt

El mentünk a bokorba és mutogattuk egymásnak kinek mi van, lányok fiúk egyaránt.

2021. jan. 13. 16:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!