Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hámosodik a herém első orál után, ez gond?
Az lenne a kérdésem, hogy gond e, hogy hámosodik a herém?
Túlvagyok az első orálomon, és a partnerem szopogatta a heréimet is. Azóta kicsit kellemetlen a herémnél, és hámosodik is. Természetesen megmostam utánna, ha ez bármilyen kérdés lett volna.
Gond ez vagy természetes?
Troll válaszokkal kérlek kíméljetek, hagyjuk meg egymás idejét.
19/F
Az egy igen érzékeny bőr
Lehet a nyáltól, amit kapott és intenzívebb igénybevételtől,előfordul.
Ha 1hét múlva nem múlik orvoshoz kéne fordulni vele.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Igen a bőröm eléggé érzékeny a mosóporokra is nem tudom ez számít e.
Azt nem hiszem, hogy a szájából kaptam volna el gombát, pláne annak a tekintetében, hogy nem egy igénytelen emberről van szó és a lehellete is mentolos volt.
Nem tudom, kipontozta le, de a mentol tényleg lehet intim területen bőr irritáló hatású.
Idézet:
"Bőrirritáló összetevők lehetnek:
– minden illóolaj, esszenciális olaj, például borsmenta, mentol, eukaliptusz vagy a citrusfélékből származó illóolajok"
Forrás: [link]
A cikk közepe felé, vastagon sötét rózsaszín betűkkel szedve.
Igaz, nagyobb részt a női higiéniáról van szó, de vannak dolgok, amik mindkét nemre vonatkoztathatók.
A kérdező pedig írta, hogy érzékenyebb a bőre.
Fogkrémben lehetnek a fentiek, és okozhatnak az intim részen irritációt.
Én a pontozásokat már nem is nézem, sok más válaszomat is lepontozzák vagy csak azért mert like-nak hiszik és ami nem tetszik nekik arra megy a piros, vagy csak trollkodásból.
Illetve köszönöm a válaszokat, sokat segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!