Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fáj az első anális szex? 18/F/Passzív
Figyelt kérdés
Érdemes előtte tágítanom magam? Eddig csak két ujjal ujjaztam magam, de néha az is kellemetlen volt. Ez azt jelenti, hogy szexnél nagyon fájni fog? Hogy lehetne elkerülni a fájdalmat?2021. jan. 4. 16:47
1/8 anonim válasza:
Ne félj tőle, ne stresszelj rá, csak engedd el magad és éld meg a vágyaidat
Ha kizárod a tudatodból, hogy fájni fog, akkor hamarabb ellazulsz és könnyebben befogadod
3/8 anonim válasza:
Nekem kicsit fájt a legelején, de ahogy ellazultam már élveztem.
4/8 anonim válasza:
Én legelső alkalommal nagyon élveztem.
Akkor ott nem is fájt, csak feszített de jó volt.
Viszont utána, illetve másnap kellemetlen volt, és érzékeny.
De nagyon megérte.
7/8 anonim válasza:
Nekem nem fájt bár én ujjaztam magam előtte már. Sok síkosító és ellazulás és jó lesz. Nekem 16 évesen volt az első és nagyon jó élmény volt. 21/f
8/8 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt, pedig 21 cm-s volt az első pasinak akivel voltam, és igen vastag volt neki. Tény, hogy gyakoroltam előtte, de kell is. A passzívkodás 1 készség amibe bele kell jönni, és ha megszoktad, rengeteg élvezetet okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!