Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg pasik! Megmondjâtok mi ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg pasik! Megmondjâtok mi ez?

Figyelt kérdés

Szóval nyomom a helyzetet: szexeltem egy férfival. Egész pontosan a volt osztálytársammal. Régóta nem találkoztunk, kb 10 éve. A múlt évben teljesen véletlenül találkoztunk. És meglepődtem. Kis lúzer volt amikor utoljára láttam, általánosban. Olyan akit szekálnak, bunkóznak vele, szivatnak. Bár velem sose volt rosszban. Én mindig bírtam meg sajnáltam. Mostanra nagyon megkomolyodott, teljesen átvâltozott. Zsíros munkája van, egyetemista, meg minden. És nagyon határozott. Lol.

Mikor találkoztunk és beszéltünk róla, hogy mi történt azóta velünk . Furcsa érzés volt. Megkérdezte nem akarok-e abban a városban dolgozni. Tud egy lehetőséget. Sok munkaerőt senki nem kerey de a partnercégük rendszergazdát keresett. Nekem meg jól jött a munka. Nyáron fel is vettek próbaidőre. Most is ott dolgozom. Mostanában így gyakran összefutunk. Egyszer elmentem vele meginni egy pár sört. Elmentünk a házába (totál lesâpadtam, saját háza és milyen!) Szóval akkor este ott megtörtént. Ez ünnepek után volt. És az a helyzet, hogy jó volt. Qrva jó. Sose hittem, hogy megtörténik, nem pasiztam sose, meg ilyenek. Szóval furcsa is volt mégis élveztem. Tökre felizgatott. De miután elélveztem, valahogy elmúlt a varázs. Már semleges volt a teste, ő is úgy ahogy.

Meg az, hogy ott is aludtam.

Szóval ha egyszer eddig nem érdekeltek a férfiak, meg most úgy érzem ezután sem fognak, akkor mi volt ez? Egy futó kaland? Van ilyen? Utána beszéltünk is. Magáról a szexről. Szerinte "haverok között előfordul." Ettől még akkor nem vagyunk/vagyok meleg vagy bi? Vagy most mi van?

2021. jan. 10. 23:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Itt álljunk meg, azt írta - MIUTÁN ELÉLVEZETT- múlt el a varázs. Más is tapasztalt már ilyet. Mármint valami nagyon felizgatta, bármi, akármi, de amikor kiverte, vagy lefeküdt azzal a bizonyos személlyel aki felizgatta elmúlt az érdeklődés. Ilyesmi előfordul.

Szóval sok rizsa nem köll. Vagy kíváncsi hetero, vagy hetero akinek volt egy kalandja, vagy biszex ha ez folytatódik. Egyikkel sincs semmi probléma az égvilágon.

2021. jan. 11. 09:36
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Orgazmus után természetes nekem hogy nem kívánom a másikat 1ideig,

Te voltál a passzív és ha azt élvezted, akkor azt még kívánni fogod egy idő után, igaz kérheted az anális kényeztetést az asszonytól is nem ördögtől való.

Heteró biztos nem vagy.

Az a lényeg élvezted, jó élmény volt, ne foglalkozz a cédulákkal.

2021. jan. 11. 14:54
 13/15 anonim ***** válasza:
44%

ad #6 leírtad a dolog megfejtését:

"Amúgy én úgy tudom a nagyfőnök, vagy a helyi igazgató vagy mi a fx a "mentora", vagy ilyesmi. "

A nagyfőnök szeretője, az vette a lakást és volt egy névházasság egy nővel (hogy a rák ne menjen a vetésre), akitől aztán elvált. A pénz adta magabiztosság változtatta meg.

2021. jan. 11. 19:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Lol! Dehogy a szeretője. Dik.😆 Azért írtam idézőjelbe, hogy mentora mert nem tom hogy fogalmazzak. Náluk volt asszem gyakornok amikor az első diplomáért tanult. Aztán felvették rendes munkabeosztásba, és gyakorlatilag az igazgató meg a helyettesek mellett dolgozik mint munkatárs, vagy mittudomén. Nem értek azokhoz. És mondta, hogy az ürge (az igazgató, a góré) sokat segít neki. Akár azzal, hogy egyre több dolgot rábíz. Na ez hasonló a mentorokhoz gondolom. De mondom ez mindegy meg nem is értek ehhez.
2021. jan. 11. 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Akkor sem hetero aki ilyet csinál. Biszex/biszex hajlam van benne. Ezt el kell fogadni.
2021. jan. 11. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!