Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor múlik el a szerelem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor múlik el a szerelem?

Figyelt kérdés

Szinte az egész napom abból áll, hogy rá gondolok, neki adnám meg mindenem, bármit neki adnék amit kérne, azt szeretném, hogy boldog legyen, miközben ő nem foglalkozik velem. De ez nem érdekel mert szeretem és csak azon jár a fejem neki hogy lehetne jobb. Együtt van mással mert mást választott. Más jobb neki mint én mindenben. És még ez sem érdekel. Mennyi idő ez mire csillapodik? Más nem kell soha nem is akarok senki mást.... Borzalmas érzés.

24F

2021. jan. 10. 13:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tudtam, de amikor ott volt nem tudtam neki nemet mondani mostani fejjel sem tudnék gondolom
2021. jan. 10. 14:50
 12/19 anonim ***** válasza:
vagy úgy, ez is benne van a pakliban. erősnek kell maradni , még akkor is,ha nagyon csábító a dolog
2021. jan. 10. 14:54
 13/19 anonim ***** válasza:
van amikor az ember megy a feje után, aztán utólag meg nehezebb
2021. jan. 10. 15:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatlan vagy. Nem kell a csábításnak engedni. Kell határozott elvárás a másik felé. Hogy pl nincs 1 hétig szex, mert te párt keresel, nem pedig kúró társat. Ha nem fogadja el, akkor meg ágyő. Én ugyanilyen voltam, mint te. Egyoldalú kapcsolat volt, a végén még fizikai bántalmazásba is átment az egész, szóval engedd el mindenképp. Egyoldalú kapcsolat az elejétől fogva halálra van ítélve.
2021. jan. 10. 16:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja és majd elmúlik ez az érzés. Foglalkozz magaddal, barátaiddal. Űzz hobbit.
2021. jan. 10. 16:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szinte magamra ismertem kedves kérdező. Igaz pár. Hónapja már nem tart a dolog, de most. Is. Rossz, ha rá gondolok, idő lesz míg továbblepek én. Is. Kitartást neked.

Sokszor érzem úgy, hogy csak vele menne, de aminek vég annak vége..

2021. jan. 10. 21:32
 17/19 Meleg22 ***** válasza:
100%

Én egyszer régen azt olvastam, hogy a szerelem nem múlik el, főleg az első nem, inkább csak átalakul idővel, formál téged, (fejleszt?)..-Bár a válasz ugyan az, idővel jobb lesz, másabb..

A tapasztalataim szerint, én is valami ilyesmiben hiszek.. vagy ilyesmi vagyok.. ember válogatja a hatást..:)

2021. jan. 10. 23:37
 18/19 everlight ***** válasza:
70%
Én voltam szerelmes hetero fiúba a középiskolába,kellet pár hónap mire elfogadtam,hogy nem lesz semmi,nyitottam más fiúk felé és össze is jött néhány kaland szép fiúkkal.Így nem is foglalkoztam vele többé,kínos is volt a hangulat mikor esetleg össze futottunk.
2021. jan. 11. 00:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet, csak hetero fiúval.

Sajnos évek óta tart, azóta mindig keresem a társaságát, mindig veszek neki valamit, boldoggá akarom tenni, bár tudom, sosem lesz az én pasim.

És nem is akarok tovább lépni, rosszul esne, ha nem segíthetnék neki mert mással vagyok.

2021. jan. 11. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!