Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor múlik el a szerelem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor múlik el a szerelem?

Figyelt kérdés

Szinte az egész napom abból áll, hogy rá gondolok, neki adnám meg mindenem, bármit neki adnék amit kérne, azt szeretném, hogy boldog legyen, miközben ő nem foglalkozik velem. De ez nem érdekel mert szeretem és csak azon jár a fejem neki hogy lehetne jobb. Együtt van mással mert mást választott. Más jobb neki mint én mindenben. És még ez sem érdekel. Mennyi idő ez mire csillapodik? Más nem kell soha nem is akarok senki mást.... Borzalmas érzés.

24F

2021. jan. 10. 13:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
hmmm, hűha, hát ez nem könnyű. hülye válasz, de talán az idő, illetve tanulás,munka, tudom sémás válaszok. velem is volt ilyen, ahogy telt az idő, könnyebb lett,ennyi
2021. jan. 10. 13:38
 2/19 A kérdező kommentje:
Amikor írok neki valamit csak azért hogy válaszoljon kb 2 nap múlva válaszol pár szót. Erre a pár szóra várok nagyon, folyton nézem a telefonom, és amikor ír egy keveset az egész napomat feldobja. Szánalmas vagyok tudom és közben mással van.
2021. jan. 10. 13:42
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
nincs ebben semmi szánalmas dolog részedről sem. ismerős szituáció. egy kis függés, nehéz egyensúlyba hozni,de idővel menni fog
2021. jan. 10. 13:44
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha lehet kérdeznem, akkor miért mást választott helyetted?
2021. jan. 10. 13:50
 5/19 A kérdező kommentje:
Mert én csak egy szex voltam neki abból is csak egyszeri. Lehet annyira rossz voltam abban is, és mást választott.
2021. jan. 10. 13:57
 6/19 anonim ***** válasza:
az elején minek indult? tudtad,hogy csak szexet akar?
2021. jan. 10. 14:07
 7/19 A kérdező kommentje:
Az elején nem volt tisztában az érzéseivel aztán elmondta hogy nem akar semmit tőlem. Egy szex után meg teljesen rideg lett és már nem kedves velem. De teljesen mindegy le akar rázni, és nekem még ő marad a minden jelenleg. Szerelmes vagyok.
2021. jan. 10. 14:13
 8/19 anonim ***** válasza:
azelőtt mondta el,mielőtt szex lett volna?
2021. jan. 10. 14:38
 9/19 A kérdező kommentje:
Előtte is és utána is igen.
2021. jan. 10. 14:43
 10/19 anonim ***** válasza:
ha előtte elmondta,akkor öhm hogy-hogy belementél? ha te tudtad,hogy mélyebb érzésű vagy
2021. jan. 10. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!