Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondolják sokan, hogy jó homoszexuálisnak lenni? Meg hogy rajtunk mulik hogy csajokhoz vagy fiúkhoz vomzódunk?
Nagyon szeretek egy fiú, szeretnék vele barátkozni és ő megvet ezért.
Mi ebben a jó?
Mi ebben a jó? Hát ha tippelnem kellene akkor a farok. Nem? XD
Miért, rossz homoszexiálisnak lenni? :D Talán szarok a pasik vagy mi az isten?
Pont ugyanakkora paraszt lenne a kérdéses fiú akkor is ha nem lennél meleg szóval kétlem hogy ezen múlna a dolog. Amúgy miért akarsz te olyannal barátkozni aki homofób? Ha az élet nem ver kéred az ostort?
Hát ez csak az M1-en és Bayer Zsolt fejében lehetséges.
Mi lenne ha inkább pasikkal szexelnél és nem homofóbokkal akarnál barátkozni? :D Lehet megoldódna a probléma.
Én nem gondolom, hogy jó lehet. Iszonyat nehéz lehet. Nem gondolom azt sem, hogy rajtatok múlik, kikhez vonzódtok, bár egy kis részeteknél el tudom képzelni, hogy ez valamennyire tudatos döntés.
Nem mindenki akar mindenkivel barátkozni, ettől függetlenül sem. Van, aki keresné a társaságomat, de én az őrületbe megyek tőle, neki ezt el kell fogadnia.
Meg attól is az őrületbe megyek, hogy iderakják a homosezxuális kérdéseket is, amik engem nem érdekelnek, és sok mást sem, és a homoszexuálisokat meg a haterók kérdései nem érdeklik, és összevissza dob fel mindenkinek mindenféle kérdést az oldal.
Az az ő dolga, ha megvet ezért. Ti homoszexuálisok szoktátok örökké verni az asztalt, hogy el kell fogadni mindenkinek a szexualitását.
Ő hetero, és ez egyből baj. Oda-vissza megy ez az elfogadás, amiért mindig olyan rosszul vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!